ინგრედიენტები:
- 6 ცალი საშუალო პომიდორი
- 2 ცალი მწვანე ბულგარული
- 2 ცალი დიდი კიტრი
- 2 ცალი საშუალო წითელი ხახვი
- 1 1/4 ჭიქა წყალი
- 3/4 ჭიქა ვაშლის ძმარი
- 4 1/4 ჩ/კ შაქარი
- 1 1/2 ჩ/კ მდოგვის მარცვალი
- ცოტაოდენი დაჭრილი ნიახური
- 1 ჩ/კ მარილი, ან გემოვნებით
- 1/8 ჩ/კ პილპილი
მომზადების მეთოდი:
ნაბიჯი 1
დაჭერით პომიდორი, მწვანე ბულგარული წიწაკა, კიტრი, ხახვი და სასალათე თასში მოათავსეთ.
ნაბიჯი 2
პატარა ქვაბში აურიეთ დარჩენილი ინგრედიენტები. აადუღეთ. შეამცირეთ ტემპერატურა და ადუღეთ დაუფარებლად 1 წუთით, ურიეთ დროდადრო.
ნაბიჯი 3
ოდნავ გააგრილეთ. მოასხით ბოსტნეულს და კარგად ამოურიეთ. დააფარეთ და მირთმევამდე მაცივარში შედგით. გემრიელად მიირთვით!
#drpkhakadze #gochadze #shenisupra
მასალის გამოყენების პირობები