როგორ მოვამზადოთ კომბოსტო გაზქურაში

0
38
#post_seo_title

ყველა დაგვეთანხმება, რომ ბებიების მიერ გაზიარებული ახალგაზრდობის დროინდელი რეცეპტები საუკეთესოა! ჯერად გიზიარებთ რეცეპტს გამომცხვარი კომბოსტო ღუმელში

კომბოსტო ღუმელში, რომელიც ნამდვილი კულინარიული საოცრებაა.

როგორ მოვამზადოთ კომბოსტო ფარშით

ინგრედიენტები: 1 კგ კომბოსტი, 800 გ ხორცის ფარში, 500 გ კარტოფილი, 3 ხახვი, 5 კვერცხი, 120 მლ რძე, 200 გ არაჟანი, მარილი, შავი პილპილი

მომზადება

  1. პირველ რიგში დაკავდით კომბოსტოთი. მოაცალეთ ზედა ფურცლები, დადგით წყალი ასადუღებლად დიდ ქვაბში. როცა ადუღდება, ჩააგდეთ კომბოსტო მთლიანად და დაელოდეთ სანამ ფოთლები გამოყოფას დაიწყებენ. მოხარშეთ გამოყოფილი ფოთლები კიდევ 2 წთ, შემდეგ ამოიღეთ და გააშრეთ. როგორ მოვამზადოთ კომბოსტო გაზქურაში
  2. შემდეგ დაჭერით კომბოსტოს ფოთლების მაგარი ნაწილი. გაასუფთავეთ და დაჭერით ხახვი, შეწვით, სანამ გამჭვირვალე არ გახდება. როგორ მოვამზადოთ კომბოსტო გაზქურაში
  3. შემდეგ დაამატეთ ხახვს ფარში და დატოვეთ შესაწვავად დაბალ ცეცხლზე. როგორ მოვამზადოთ კომბოსტო გაზქურაში
  4. გასუფთავეთ და დაჭერით დიდ ჯამში კარტოფილი, დაამატეთ ფარში ნახევრად მზა, მოაყარეთ მარილი და პილპილი. შიგთავსი მზადაა. აურიეთ. როგორ მოვამზადოთ კომბოსტო გაზქურაში
  5. განცალკევებულ ჭურჭელში ათქვიფეთ კვერცხი და რძე. როგორ მოვამზადოთ კომბოსტო გაზქურაში
  6. კომბოსტოს ფოთლები გამოსაცხობ ფორმაში მოათავსეთ, ზედაპირი მთლიანად რომ დაიფაროს. ზევიდაბ გაანაწილეთ შიგთავსის ნახევარი და დაასხით რძის და კვერცხის მასა. მეორე ფენა ისევ ისე გააკეთეთ და ზევიდაბ კომბოსტოს ფოთლებით დაფარეთ. ბოლოს გააცხელეთ გაზქურა 180 გრადუსზე წაუსვით არაჟანი და გამოაცხვეთ 40 წთ.როგორ მოვამზადოთ კომბოსტო გაზქურაში

ეს კერძი განუმეორებლად გემრიელია. აუცილებლად უნდა სცადოთ. კერძი იდეალურად შეესაბამება ოჯახურ და მეგობრულ შეხვედრებს, როცა სუფრას დიდ კამპანიაზე აწყობთ.

#drpkhakadze #pitskhelauri

გაიგეთ მეტი ჩვენს ტელეგრამ არხზე შემოგვიერთდით ტელეგრამზე: https://t.me/SheniEkimi

 

მასალის გამოყენების პირობები