ამ რეცეპტის გამოყენების შემდეგ მისი მომზადება ძალიან მიმარტივდება და დიდ დროსაც არმოითხოვს. გირჩვეთ თქვენც სცადოთ. აი რეცეპტი

0
21
#post_seo_title

ბევრს გაუგია ალბათ იტალიური სამზარეულოს კერძის – კაპრეზეს შესახებ. უბრალო პროდუქტების გემოვნებით შეხამება შეუდარებელ შედეგს იძლევა. იტალიური მოცარელა თავისუფლად შეგიძლიათ ჩაანაცვლოთ კრემ-ყველით. კერძი იმდენად მარტივია, რომ ყოველდღე შეგიძლიათ მოამზადოთ. საოცრად მიმზიდველია თვალისთვისაც.

ინგრედიენტები

  • 3 ცალი პომიდორი
  • 35 გ არაჟანი
  • ერთი ცალი კიტრი
  • ერთი კონა კამა
  • 150 გ კრემ-ყველი
  • ერთი კბილი ნიორი
  • ერთი ცალი ბულგარული წიწაკა
  • მარილი და შავი დაფქული პილპილი გემოვნებით

მომზადება

  1. კრემ-ყველის მასას დაამატე წვრილად დაჭრილი კამა, არაჟანი, მარილი, პილპილი, პრესში გატარებული ნიორი და კარგად აურიე.

ამ რეცეპტის გამოყენების შემდეგ მისი მომზადება ძალიან მიმარტივდება და დიდ დროსაც არმოითხოვს. გირჩვეთ თქვენც სცადოთ. აი რეცეპტი

  1. წვრილად დაჭერი ბულგარული წიწაკა და კიტრი.

ამ რეცეპტის გამოყენების შემდეგ მისი მომზადება ძალიან მიმარტივდება და დიდ დროსაც არმოითხოვს. გირჩვეთ თქვენც სცადოთ. აი რეცეპტი

  1. პომიდორი დაჭერი რგოლებად და დაალაგე ქაღალდის ხელსახოცზე. ზემოდან მეორე ქაღალდი დააფინე და ასე შეაშრე.

ამ რეცეპტის გამოყენების შემდეგ მისი მომზადება ძალიან მიმარტივდება და დიდ დროსაც არმოითხოვს. გირჩვეთ თქვენც სცადოთ. აი რეცეპტი

  1. თითოეულ პომიდორს ზემოდან დაადე კრემ-ყველის მასა. დაალაგე დაჭრილი ბულგარული წიწაკა და კიტრი. მოაყარე წვრილად დაჭრილი კამა.

ამ რეცეპტის გამოყენების შემდეგ მისი მომზადება ძალიან მიმარტივდება და დიდ დროსაც არმოითხოვს. გირჩვეთ თქვენც სცადოთ. აი რეცეპტი

სურვილის მიხედვით, შეგიძლია გამოიყენო სხვადასხვა არომატის მქონე ყველი, ეს პომიდორს განსხვავებულ გემოებს მიანიჭებს და დაგეხმარება აღმოაჩინო შენთვის საყვარელი კომბინაცია.

გემრიელად მიირთვით და გაუზიარეთ რეცეპტი თქვენს მეგობრებსაც!

მასალის გამოყენების პირობები