ფორშმაკი ცხიმის გარეშე. დელიკატური გემო, საუკეთესო კომბინაცია, იდეალურია წონის დაკარგვის მსურველთათვის!

0
30
#post_seo_title

ძველი ებრაული სამზარეულოს შესახებ თხრობები აუცილებლად იწყება სიტყვებით” აი, ბებიაჩემი სარა ფორშმაკს ხორცით ამზადებდა და ის აუცილებლად ცხელი იყო…”. ამ სიტყვების მტკიცებულება არსებობს ძველ კულინარიულ წიგნებში, სადაც ფორშმაკი ცხლად გვხვდება პოლონურ, გერმანულ და სკანდინავიურ სამზარეულოებში. დღეს კი ეს კერძი შედის ცივი კერძების სიაში და სწორედ მას ეწოდება კლასიკური.

კლასიკურ რეცეპტში კარაქი გამოიყენება, ჩვენ კი ის ავოკადოთი ჩავანაცვლეთ – ასე უფრო გემრიელი და სასარგებლოა.

ინგრედიენტები:

400 გრ ქაშაყი

2 ც ავოკადო

3 კვერცხი

0,5 ც ხახვი

2 ჩ.კ. ლიმონის წვენი

მარილი, შავი პილპილი გემოვნებით

მომზადება:

მოხარშეთ 3 კვერცხი. თევზის ფილე გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში კვერცხთან ერთად.

 

ფორშმაკი ცხიმის გარეშე. დელიკატური გემო, საუკეთესო კომბინაცია, იდეალურია წონის დაკარგვის მსურველთათვის!

გათალეთ ავოკადო, გაჭერით შუაზე, მოაცილეთ კურკა და გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში.

 

ფორშმაკი ცხიმის გარეშე. დელიკატური გემო, საუკეთესო კომბინაცია, იდეალურია წონის დაკარგვის მსურველთათვის!

შემდეგ ასევე გაატარეთ ხახვი.

დაუმატეთ მასას ლიმონის წვენი, მარილი, პილპილი და კარგად მოურიეთ.

 

 

ფორშმაკი ცხიმის გარეშე. დელიკატური გემო, საუკეთესო კომბინაცია, იდეალურია წონის დაკარგვის მსურველთათვის!

ინგრედიენტებს კლასიკურ რეცეპტში ჭრიან წვრილად, მაგრამ ეს დიდ დროს წაგართმევთ. ამიტომ ხორცსაკეპ მანქანაში მათი დაფქვა უფრო მოსახერხებელია და მარტივი.

შეგიძლიათ ამ მასით შეავსოთ ტარტალეტკები, ან წაუსვათ პურს ან ტოსტებს. ეს გახლავთ ძალიან სასარგებლო კერძი, რომელიც სადღესასწაულო სუფრასაც დაამშვენებს. გაუზიარეთ ეს რეცეპტი მეგობრებს!

მასალის გამოყენების პირობები

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ