სრულყოფილი ნამცხვარი ვანილის არომატით. ის უფრო მეტია, ვიდრე უბრალოდ კექსი.

0
99
#post_seo_title

იცოდით რომ პირველი რეცეპტი მანანის ბურღულის შემადგენლობით მე -13 საუკუნის დასაწყისიდან იწყება? როდესაც ეს ბურღული ხელმისაწვდომი გახდა ფართო საზოგადოებისთვის, პროდუქტი თითქმის ყველაფრისთვის გამოიყენება. მაგრამ მისი შემადგენლობით საკონდიტრო ნაწარმი აღმოჩნდა განსაკუთრებით გემრიელი, ძალიან დიდებული, უცნაურად რბილი. არსებობს მოსაზრება, რომ მანანის ნამცხვარი ერთადერთი ნამცხვარია, რომელიც არასდროს იწვება.

კექსი მანანის ბურღულისგან

ინგრედიენტები

კეფირი 200 გ

მანანის ბურღული 200 გ

შაქარი 100 გ

კვერცხი 2 ცალი.

ვაშლი 2 ცალი.

ვანილის შაქარი 12 გ

ლიმონის წვენი 1 ჩ.კ.

გამაფხვიერებელი 1 ჩ.კ.

შაქრის ფხვნილი 1 ს.კ.

მომზადება

კონტეინერში შეურიეთ ბურღული, კეფირი, ორივე ტიპის შაქარი. დატოვეთ მაცივარში ნახევარი საათის განმავლობაში.

 

სრულყოფილი ნამცხვარი ვანილის არომატით. ის უფრო მეტია, ვიდრე უბრალოდ კექსი. | შენი სუფრა

გაასუფთავეთ ვაშლი და გახეხეთ. შეაზავეთ ლიმნის წვენით.

 

სრულყოფილი ნამცხვარი ვანილის არომატით. ის უფრო მეტია, ვიდრე უბრალოდ კექსი. | შენი სუფრა

კეფირის მასას დაამატეთ კვერცხი, გამაფხვიერებელი და ასევე გახეხილი ვაშლი. ყველაფერი აურიეთ.

 

სრულყოფილი ნამცხვარი ვანილის არომატით. ის უფრო მეტია, ვიდრე უბრალოდ კექსი. | შენი სუფრა

საცხობ ფორმას წაუსვით მცენარეული ზეთი. ჩაასხით ცომი მასში. აცხვეთ 35–40 წუთის განმავლობაში 180 ° C ტემპერატურაზე. გააციეთ ნამცხვარი ფორმაში. მოაყარეთ შაქრის პუდრი.

 

სრულყოფილი ნამცხვარი ვანილის არომატით. ის უფრო მეტია, ვიდრე უბრალოდ კექსი. | შენი სუფრა

თქვენ შეგიძლიათ დაამშვენოთ ნამცხვარი თქვენთვის სასურველი ინგრედიენტებით: შოკოლადი, შეფუთული კრემი, შედედებული რძე, ახალი კენკრა, დარიჩინი, ქოქოსი. აქ არჩევანი თქვენზეა და  იმაზე თუ რა დრო გაქვთ გამოსაცხობად,

გაითვალისწინეთ, რაც უფრო წვრილად გახეხავთ ვაშლს, ცომი უფრო ერთგვაროვანი გამოვა. ვფიქრობ ღირს ამ რეცეპტის გაზიარება. გაუზიარეთ მეგობრებს და თქვენც სცადეთ.

READ  ფრანგი მზარეულები აღფრთოვანებულები არიან მათი სიმსუბუქით! ამ დესერტის დაგემოვნების შემდეგ, შეუძლებელია სიამოვნებისგან არ ამოიოხროთ!

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ