საფრანგეთში დაბადებული უგემრიელესი დესერტი “პრანილე”

0
30
#post_seo_title

საფრანგეთის დიპლომატსა დამარშალს ჰყავდა შესანიშნავი მზარეული, რომელმაც მოიფიქრა უგემრიელესი დესერტი, მზარეულმა ახალგამოგონილ ნუგბარს, რომელსაც დღეს მთელი მსოფლიო იცნობს “პრანილეს” სახელით, გრაფ სეზარის გვარი დაარქვა.

შემადგენლობა:

შოკოლადი 150 გრ.

ნუთელა 100 გრ.

მოხალული თხილი ან ნუში

ყველაზე პატარა მაფინის ფორმა 20 ცალი.

გაადნეთ შოკოლადი, 3/4 მასა ჩაასხით ფორმებში. დაჭერით თხილი/ნუშიდა აურიეთ გამდნარ ნუთელაში, ესეც გაანაწილეთ ფორმებში. ზემოდან დაალაგეთ თხილი ან ნუში და თავზე მოასხით შოკოლადი.

 

მასალის გამოყენების პირობები

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ