ამ ნამცხვრის რეცეპტს დიდხანს ვეძებდი და ერთ პოლონურ საიტზე მივაგენი – შოკოლადის ბისკვიტი, გემრიელი ჰალვის კრემი და სეზამის არომატული ბეზე გულგრილს არავის დატოვებს!

0
81
#post_seo_title

ტორტი ჰალვით

 

ამ ნამცხვრის რეცეპტს დიდხანს ვეძებდი და ერთ პოლონურ საიტზე მივაგენი – შოკოლადის ბისკვიტი, გემრიელი ჰალვის კრემი და სეზამის არომატული ბეზე გულგრილს არავის დატოვებს! | შენი სუფრა

ინგრედიენტი კაკაოს ბისკვიტისთვის

120 გ ფქვილი

5 კვერცხი

150 გ შაქარი

2 ს/კ. კაკაო

 სეზამიანი ბეზეს შემადგენლობა
4 კვერცხის ცილა

0.5 ს/კ. შაქარი

0.5 ს/კ. ფქვილი

0.5 ს/კ. საცხობი ფხვნილი

150 გ სეზამის თესლი

შემადგენლობა კრემისთვის

4 კვერცხი გული

0.5 ს/კ. შაქარი

0.5 ლიტრი რძე

3 ს.კ. ფქვილი

2 ს/კ. სიმინდის სახამებელი

200 გ კარაქი

200 გრ არაქისის ჰალვა

 

 

ამ ნამცხვრის რეცეპტს დიდხანს ვეძებდი და ერთ პოლონურ საიტზე მივაგენი – შოკოლადის ბისკვიტი, გემრიელი ჰალვის კრემი და სეზამის არომატული ბეზე გულგრილს არავის დატოვებს! | შენი სუფრა

ბისკვიტის მოსამზადებლად ერთმანეთში აურიეთ ფქვილი და კაკაო. ცალკე კვერცხის ცილები ათქვიფეთ კარგად გათეთრებამდე, არ შეაჩეროთ თქვეფა და ისე შეურიეთ კვერცხის გულები, ბოლოს დაამატეთ შაქარი და ათქვიფეთ.

 

ამ ნამცხვრის რეცეპტს დიდხანს ვეძებდი და ერთ პოლონურ საიტზე მივაგენი – შოკოლადის ბისკვიტი, გემრიელი ჰალვის კრემი და სეზამის არომატული ბეზე გულგრილს არავის დატოვებს! | შენი სუფრა

კაკაოს ნარევი შეურიეთ ათქვეფილ მასას და აურიეთ.

 

ამ ნამცხვრის რეცეპტს დიდხანს ვეძებდი და ერთ პოლონურ საიტზე მივაგენი – შოკოლადის ბისკვიტი, გემრიელი ჰალვის კრემი და სეზამის არომატული ბეზე გულგრილს არავის დატოვებს! | შენი სუფრა

გამოსაცხობ ფორმაში გაშალეთ პერგამენტის ქაღალდი, ჩაასხით ცომი და 180 გრადუსზე გამოაცხეთ 45 წუთის განმავლობაში. გამოღებამდე შეამოწმეთ ხის ჩხირით, თუ ჩხირს ცომი არ ამოჰყვება, ბისკვიტი მზადაა.

 

ამ ნამცხვრის რეცეპტს დიდხანს ვეძებდი და ერთ პოლონურ საიტზე მივაგენი – შოკოლადის ბისკვიტი, გემრიელი ჰალვის კრემი და სეზამის არომატული ბეზე გულგრილს არავის დატოვებს! | შენი სუფრა

ბეზეს მოსამზადებლად ათქვიფეთ კვერცხის ცილები, როცაა გამყარდება დაამატეთ თანდათან შაქარი, თქვიფეთ და შემდეგ დანარჩენი ინგრედიენტებიც დაამატეთ.

 

ამ ნამცხვრის რეცეპტს დიდხანს ვეძებდი და ერთ პოლონურ საიტზე მივაგენი – შოკოლადის ბისკვიტი, გემრიელი ჰალვის კრემი და სეზამის არომატული ბეზე გულგრილს არავის დატოვებს! | შენი სუფრა

ეს ფენაც ბისკვიტივით ჩაასხით ფორმაში და ნახევარი საათის განმავლობაში 180 გრადუსზე გამოაცხეთ.

 

ამ ნამცხვრის რეცეპტს დიდხანს ვეძებდი და ერთ პოლონურ საიტზე მივაგენი – შოკოლადის ბისკვიტი, გემრიელი ჰალვის კრემი და სეზამის არომატული ბეზე გულგრილს არავის დატოვებს! | შენი სუფრა

კრემის მოსამზადებლად, რძის ნახევარში დაამატეთ შაქარი, გახსენით კარგად და მიიყვანეთ ადუღებამდე.

კვერცხის გულები ათქვიფეთ, დაამატეთ დარჩენილი რძე და ფქვილი, კარგად ათქვიფეთ, რომ ფქვილი გაიხსნას. შემდეგ ჩაასხით ადუღებულ რძეში. მიიღებთ სქელ პუდინგს. როცა მზად იქნება, გააციეთ ბოლომდე.

 

ამ ნამცხვრის რეცეპტს დიდხანს ვეძებდი და ერთ პოლონურ საიტზე მივაგენი – შოკოლადის ბისკვიტი, გემრიელი ჰალვის კრემი და სეზამის არომატული ბეზე გულგრილს არავის დატოვებს! | შენი სუფრა

დარბილებული კარაქი ათქვიფეთ, დაამატეთ ჰალვა და კვლავ ათქვიფეთ, შემდეგ გაციებული პუდინგი შეურიეთ. თუ ტკბილი არ იქნება, დაამატეთ შაქარი, ეს თქვენს გემოვნებაზეა დამოკიდებული.

 

ამ ნამცხვრის რეცეპტს დიდხანს ვეძებდი და ერთ პოლონურ საიტზე მივაგენი – შოკოლადის ბისკვიტი, გემრიელი ჰალვის კრემი და სეზამის არომატული ბეზე გულგრილს არავის დატოვებს! | შენი სუფრა

ტორტის ასაწყობად ორივე ფენა გაჭერით სიბრტყეზე. კაკაოს ფირფიტას წაუსვით კრემი, დაადეთ ბეზე, შემდეგ კრემი, ისევ ბეზე და კრემი. ბოლოს კაკაოს ბისკვიტი დაადეთ, გვერდებზე და ზემოდან წაუსვით კრემი.

 

ამ ნამცხვრის რეცეპტს დიდხანს ვეძებდი და ერთ პოლონურ საიტზე მივაგენი – შოკოლადის ბისკვიტი, გემრიელი ჰალვის კრემი და სეზამის არომატული ბეზე გულგრილს არავის დატოვებს! | შენი სუფრა

ტორტს ზემოდან მოაყარეთ გახეხილი შოკოლადი. შეინახეთ მაცივარში 2 საათით. შემდეგ დაჭერით და გემრიელად მიირთვით.

READ  ჩიზქეიქის რეცეპტი

 

ამ ნამცხვრის რეცეპტს დიდხანს ვეძებდი და ერთ პოლონურ საიტზე მივაგენი – შოკოლადის ბისკვიტი, გემრიელი ჰალვის კრემი და სეზამის არომატული ბეზე გულგრილს არავის დატოვებს! | შენი სუფრა

გაუზიარეთ ეს რეცეპტი მეგობრებს, ისინი მადლობას გეტყვიან.

მასალის გამოყენების პირობები

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ