გაინტერესებთ, რომელი მასალისგან დამზადებული ჭურჭელია შედარებით უსაფრთხო და რომლის გამოყენება ჯობია ამა თუ იმ კერძის მოსამზადებლად?
ქვაბებსა და ტაფებს უმეტესად ალუმინის, უჟანგავი ფოლადისა და თუჯისგან ამზადებენ, მიწვის საწინააღმდეგო ეფექტისთვის კი ტეფლონით, კერამიკით, მინანქრით ან ქვით ფარავენ.
#drpkhakadze #გიორგიფხაკაძე #pitskhelauri #აქხარისხია #shenisupra.ge
გაიგეთ მეტი ჩვენს ტელეგრამ არხზე შემოგვიერთდით ტელეგრამზე: https://t.me/SheniEkimi