ინგრედიენტები:
• პური (ბაგეტი ან მსგავსი)
• პომიდორი
• Ზეითუნის ზეთი
• 3 კბილი ნიორი
• სანელებლები (მარილი, ხმელთაშუა ზღვის სუნელები)
• ბურრატა (ან ნაღების ყველი)
• ახალი რეჰანი
მომზადების მეთოდი:
• ჩერი პომიდორი გაანახევრეთ. დაუმატეთ ზეითუნის ზეთი, დაქუცმაცებული ნივრის კბილი და სანელებლები. აცხვეთ 200 გრადუსზე დაახლოებით 15 წუთის განმავლობაში.
• პური ორივე მხრიდან შეწვით ცოტა ზეითუნის ზეთით. თუ გნებავთ, პურს წაუსვით ახალი კბილი ნიორი.
• ზემოდან მოაყარეთ ბურატა და ჩერი პომიდორი.
• გააფორმეთ დაჭრილი ახალი რეჰანით და გემრიელად მიირთვით!