სამშაბათი, აპრილი 22, 2025
- Advertisement -spot_img
მთავარიUncategorizedროგორ გამოვაცხოთ პასკა პურის საცხობში

როგორ გამოვაცხოთ პასკა პურის საცხობში

  • კვერცხი – 2 ც
  • კარაქი – 100 გ
  • შაქარი – 150 გ
  • რძე – 200 მლ
  • ზეთი – 2 სკ
  • კონიაკი – 1 სკ
  • ლიმონის ცედრა
  • ვანილი
  • მარილი
  • მუსკატის კაკალი (ჯავზი) – 1 ჩკ
  • ილი (კარდამონი) – 1 ჩკ
  • მიხაკი – 0.25 ჩკ
  • დარიჩინი – 0.25 ჩკ
  • ფქვილი – 600 გ
  • საფუარი – 1.5 ჩკ

მომზადების წესი

ყველა ინგრედიენტი მოათავსეთ აპარატში (კარაქი უნდა იყოს გამდნარი, შაქარი თქვენი გემოვნებით – 150 ან 200 გრამი). მეორე ზელვისას – სიგნალის მერე ცუკატები და წინასწარ მდუღარეში დამბალი, გამშრალი და ფქვილში ამოვლებული ქიშმიში დაუმატეთ. ვაცხობ პურის ფრანგულ რეჟიმის 1 კილოიანზე. თავიდან ვაზელინებ 2-ჯერ, ანუ სანამ ამოფუებას დაიწყებს ვთიშავ და ახლიდან ვრთავ და ვანებებ თავს გამოცხობამდე.

დაახლოებით დასჭირდა 4 სთ, ძალიან კარგი გამოვიდა.

author avatar
SheniSupra.ge
#drpkhakadze
READ  მოამზადეთ სტაფილოსა და ფორთოხლის გამორჩეული გემოს წვენი
მსგავსი სიახლეები

[fetch_posts]

- Advertisment -spot_img

ბოლო სიახლეები