ამ სალათის მომზადებას სულ რაღაც 15 წუთი სჭირდება, რომელიც იდეალურია დატვირთული დღეებისთვის.
ინგრედიენტები:
- 2 ს/კ ძმარი
- 1 ჩ/კ დიჟონის მდოგვი
- 2 კბილი ნიორი, წვრილად გახეხილი
- 50 მლ ზეითუნის ზეთი
- 2 x 250 გ მზა მოხარშული ოსპი
- 2 x 160 გრამი ტუნას სტეიკები წყაროს წყალში, გამოწურული და დაფქული
- 160 გრ პომიდორი ჩერი, განახევრებული (დაახლოებით 10 ცალი)
- 2 მზა შემწვარი ბულგარული წიწაკა, დაჭრილი
- 1 მუჭა ოხრახუში, წვრილად დაჭრილი
- ½ პატარა კონა ხახვი, წვრილად დაჭრილი, დამატებით დამატებით დეკორაციისთვის
მომზადების მეთოდი:
ᲜᲐᲑᲘᲯᲘ 1
ძმარი, მდოგვი და ნიორი ათქვიფეთ პატარა თასში. ნელ-ნელა ჩაასხით ზეთში, ათქვიფეთ ემულსიამდე, შემდეგ აურიეთ გემოვნებით.
ნაბიჯი 2
დიდ თასში დაამატეთ ოსპი, ტუნა, პომიდორი, ბულგარული წიწაკა, მწვანილი და აურიეთ. დაასხით დრესინგი და კვლავ აურიეთ. გაყავით ოთხ თასს შორის და მორთეთ დარჩენილი ხახვით.
გემრიელად მიირთვით!
მკვებავი ერთეული ერთ პორციაზე:
კკალ |
374 |
|
ცხიმი |
15 გრ |
|
გაჯერება |
2 გრ |
|
ნახშირწყლები |
26 გრ |
|
შაქრები |
3 გრ |
|
ბოჭკოვანი |
9 გრ |
|
ცილა |
28 გრ |
|
დაბალი |
მარილი |
0.7 გრ |
#drpkhakadze #gochadze #shenisupra
მასალის გამოყენების პირობები