ინგრედიენტები:
- 1⁄2 თავი კომბოსტო
- 1 ს/კ ნიგოზი
- 2 ს/კ ძმარი
- 100 გრამი წყალი
- მარილი და პილპილი გემოვნებით
მომზადების მეთოდი:
ნაბიჯი 1
ფიალაში ჩაყარეთ გატარებული ნიგოზი, დაასხით ძმარი და კარგად აურიეთ.
ნაბიჯი 2
დაბალ ცეცხლზე დადგით ქვაბი და ჩაყარეთ წვრილად დაჭრილი კომბოსტო. დაუმატეთ წყალი. დაუმატეთ ნიგვზისა და ძმრის მასა. მოთუშეთ 5-7 წთ.
ნაბიჯი 3
მოაყარეთ მარილი და პილპილი გემოვნებით.
გემრიელად მიირთვით!