ინგრედიენტები:
-
5 ცალი ბადრიჯანი
-
2 ცალი წითელი ბულგარული
-
3 ცალი მწვანე მწარე წიწაკა
-
15 გრამი ახალი ქინძი
-
1 ცალი წითელი ხახვი
-
1 ცალი პომიდორი
-
5 კბილი ნიორი
-
1 ჩ/კ სვანური მარილი
-
6 ჩ/კ თეთრი ღვინის ძმარი
-
10 ჩ/კ ზეთი
-
მარილი გემოვნებით
-
30 მლ/ლ წყალი
მომზადების მეთოდი:
ნაბიჯი 1
დაჭერით ბადრიჯანი. ტაფაზე დაასხით ზეთი და საშუალოზე დაბალ ტემპერატურაზე წვით 20 წუთით.
ნაბიჯი 2
სანამ ბადრიჯანი იწვება, დანაყეთ ნიორი და დაჭერით წიწაკები, ქინძი და ხახვი. გადაიტანეთ თასში. დაუმატეთ 30 მლ წყალი, 6 ჩ/კ ძმარი და ¾ ჩ/კ სვანური მარილი. ამოურიეთ და გააჩერეთ 10 წუთით.
ნაბიჯი 3
დაჭერით პომიდორი. შემწვარი ბადრიჯანი გადაიტანეთ თასში დაჭრილ ინგრედიენტებთან. ამავე ტაფაზე დაჭრილი პომიდორი 3-4 წუთით თუშეთ. დაუმატეთ მოთუშული პომიდორი და ¼ ჩ/კ სვანური მარილი. ამოურიეთ და მიირთვით მომზადებისთანავე. შეგიძლიათ მიირთვათ ცივიც.
#drpkhakadze #gochadze #shenisupra
მასალის გამოყენების პირობები