ჟულიენი მარტივი კერძია ფრანგული სამზარეულოდან, რომლის მომზადებაც არც დიდ დროს წაგართმევთ და არც ენერგიას. შედეგი კი ძალიან გემრიელია.
ინგრედიენტები:
- 200 გრამი ქათმის ფილე
- 200 გრამი სოკო
- 3 ს/კ არაჟანი
- 6 ს/კ გახეხილი ყველი
- ლიმონის წვენი
- მარილი და პილპილი გემოვნებით
მომზადების მეთოდი:
ნაბიჯი 1
წინასწარ გააცხელეთ ღუმელი 180 C-ზე.
ნაბიჯი 2
ქათმის ფილე და სოკო მოხარშეთ, დაჭერით და ერთმანეთში აურიეთ.
ნაბიჯი 3
დაუმატეთ არაჟანი, მოასხურეთ ლიმონის წვენი. შეაზავეთ მარილითა და პილპილით.
ნაბიჯი 4
მიღებული მასა გადაიტანეთ საშუალო ზომის სპეციალურ ცეცხლგამძლე ჭურჭელში ან კეცზე, მოაყარეთ გახეხილი ყველი და აცხვეთ ღუმელში 10–15 წუთით.
#drpkhakadze #gochadze #shenisupra
მასალის გამოყენების პირობები