ინგრედიენტები:
- 3 ც ბადრიჯანი
- 350 გრ ყველი
- 5 ც კვერცხი
- 1 კონა ოხრახუში
- 250 გრ საფანელი
- 1.5 ჭიქა ზეთი
- მარილი-გემოვნებით
მომზადების მეთოდი:
ბადრიჯანს მოვაჭრათ ბოლოები, გავრეცხოთ, დავჭრათ გრძლად, მოვაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ ნახევარი საათი. ტაფაზე გავაცხელოთ ზეთი, ჩავაწყოთ გაწურული ბადრიჯნები
და შევაწვათ ორივე მხრიდან. ცალკე ჯამში გავხეხოთ ყველი, ჩავახალოთ 1 კვერცხი.
მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში და ავურიოთ. გაციებულ ბადრიჯანს დავადოთ ყველის
გულსართი, დავაფაროთ ზემოდან მეორე ნაჭერი, ხელით ოდნავ დავაწვეთ, რომ ერთმანეთს მიეკრას. ამოვავლოთ ყველიანი ბადრიჯნები 2 ც ათქვეფილ კვერცხში, საფანელში და შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან.
გემრიელად მიირთვით!
#drpkhakadze #gochadze #shenisupra
მასალის გამოყენების პირობები