წლების წინ, როდესაც ავოკადოს ტოსტი სცენაზე გამოვიდა, უამრავმა ადამიანმა ის ტენდენციად აიტაცა. მისი დამზადება ძალიან მარტივია, ის ჯანსაღი და დამაკმაყოფილებელია ჩვენი ორგანიზმისთვის.
ავოკადო შეგიძლიათ მიირთვათ საუზმეზე, ლანჩზე თუ მარტივად და სწრაფად მოსამზადებელ სადილად.
როგორ მოვამზადოთ ავოკადოს ტოსტი
პურითა და მწიფე ავოკადოებით დამზადებული, უბრალო ავოკადოს ტოსტიც კი გემრიელია. თუმცა, ის ასევე შეიძლება იყოს შაბლონი ყველა სახის სახალისო ტოპინგისთვის. სცადეთ მას დაამატოთ დაჭრილი ახალი მწვანილი, ცოტაოდენი ზეითუნის ზეთი, შავი პილპილი ან წითელი წიწაკის ფანტელები, ასევე მოხარშული ან ათქვეფილი კვერცხი. და თუ ხელთ გაქვთ ტაჰინის სოუსი, ცაცხვის სოუსი, პესტო ან ჩიპოტლეს სოუსი, მცირე წვეთიც კი თქვენს ტოსტს უფრო გემრიელს გახდის.
ავოკადოს ტოსტის მომზადება მარტივია! სავარაუდოდ, თქვენ უკვე გაქვთ საკუთარი მეთოდი, მაგრამ ეს მარტივი რჩევები უფრო გემრიელს გახდის თქვენს ტოსტს:
უკეთესი ინგრედიენტები უკეთეს ტოსტს ქმნის. გამოიყენეთ რაც შეიძლება საუკეთესო პური. პური მოათავსეთ ტოსტერში. დამატებითი არომატისთვის, ტოსტერიდან გამოსვლისთანავე მსუბუქად შეაზილეთ პურის თითოეულ ნაჭერ განახევრებული ნივრის კბილი.
დაჭრილი ავოკადო პირდაპირ ტოსტზე მოათავსეთ. ზოგიერთი რეცეპტით ავოკადო ცალკე თასში უნდა მოათავსოთ და დაჭყლიტოთ, მაგრამ რაც უფრო მეტი ტექსტურა აქვს ავოკადოს, მით უკეთესია (თქვენ არ აკეთებთ გუაკამოლს). კუბიკებად დაჭრილ ავოკადოს დაასხით ლიმონის წვენი, მოაყარეთ ზღვის მარილი. ისინი მატებენ სიკაშკაშესა და არომატს. მეტი გემოსთვის, შეგიძლიათ დაამატოთ ზემოთხსენებული ინგრედიენტებიც.
გემრიელად მიირთვით!
#drpkhakadze #gochadze #shenisupra
მასალის გამოყენების პირობები