მსოფლიოს მასშტაბით მილიონობით ადამიანი არ იშურებს კომპლიმენტებს ავტორისთვის.

0
97
#post_seo_title

ღუმელში გამომცხვარი ვაშლის ღვეზელი

არსებობს მოსაზრება, რომ ეს ვაშლის ღვეზელი გერმანელი მცხობელის ქმნილებაა. მისი საოცარი ტექსტურა, ტკბილი შემავსებელი, მშვენიერი არომატი – ეს არის რაღაც, რისთვისაც გსურთ კვლავ და კვლავ დაუბრუნდეთ რეცეპტს.

ინგრედიენტები

კვერცხი 4 ცალი

რძე 2/3 ჭიქა

ვანილის ექსტრაქტი 1/2 ჩ / კ

ხორბლის ფქვილი 1/2 ჭიქა

დარიჩინი 1 ჩ / კ

შაქარი 4 ს.კ.

კარაქი 50 გრ

ვაშლი 2 ცალი

ლიმონი 0,5 ცალი

შაქრის პუდრა 1 ს.კ.

მომზადება

ათქვიფეთ კვერცხი. ჩაასხით რძე. განაგრძეთ თქვეფა, დაამატეთ 1 მწიკვი დარიჩინის და ვანილის ექსტრაქტი. შემდეგ დაამატეთ ფქვილი. აურიეთ და გვერდზე გადადეთ.

მსოფლიოს მასშტაბით მილიონობით ადამიანი არ იშურებს კომპლიმენტებს ავტორისთვის. | შენი სუფრა

შეურიეთ შაქარი და დარიჩინი.

მსოფლიოს მასშტაბით მილიონობით ადამიანი არ იშურებს კომპლიმენტებს ავტორისთვის. | შენი სუფრა

გაასუფთავეთ ვაშლი. ამოიღეთ შუა ნაწილი. ხილი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად.

მსოფლიოს მასშტაბით მილიონობით ადამიანი არ იშურებს კომპლიმენტებს ავტორისთვის. | შენი სუფრა

გაადნეთ კარაქი ტაფაში. დაამატეთ შაქარი და ვაშლი. აურიეთ 3 წუთის განმავლობაში.

მსოფლიოს მასშტაბით მილიონობით ადამიანი არ იშურებს კომპლიმენტებს ავტორისთვის. | შენი სუფრა

ვაშლებს დაასხით ცომი. განათავსეთ ღუმელში 15 წუთის განმავლობაში 220 ° C ტემპერატურაზე. მზა ნამცხვარს მოაყარეთ შაქრის პუდრა. მორთეთ ლიმონის ნაჭრებით.

მსოფლიოს მასშტაბით მილიონობით ადამიანი არ იშურებს კომპლიმენტებს ავტორისთვის. | შენი სუფრა

მსოფლიოს მასშტაბით მილიონობით ადამიანი არ იშურებს კომპლიმენტებს ავტორისთვის. | შენი სუფრა

გაითვალისწინეთ, რომ ცომს არ სჭირდება შაქრის დამატება. ამის ნაცვლად, თქვენ ვაშლებს აკარამელიზირებთ. ეს კომბინაცია ცომეულში არ არის ძალიან გავრცელებული. მაგრამ ეჭვები გვერდზე გადადეთ – ყოველთვის გემრიელია. კიდევ ერთი ვაშლის ღვეზელი? არა, ეს არის მომგებიანი დესერტი ჩაისთვის. გააზიარეთ რეცეპტი თქვენს გვერდზე და გამოაცხვეთ დესერტი რეგულარულად.

READ  “შავი პრინცი”- ინგრედიენტების სრულყოფილი კომბინაცია ტკბილეულის მოყვარულთათვის.

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ