როგორ მოვამზადოთ შვედური ჯემი

0
154
{"remix_data":[],"remix_entry_point":"challenges","source_tags":["local"],"origin":"unknown","total_draw_time":0,"total_draw_actions":0,"layers_used":0,"brushes_used":0,"photos_added":0,"total_editor_actions":{},"tools_used":{"transform":1},"is_sticker":false,"edited_since_last_sticker_save":true,"containsFTESticker":false}

როგორ მოვამზადოთ გემრიელი, სურნელოვანი შვედური ჯემი მინიმალური ძალისხმევით და დროით?

შვედური ჯემი, უნიკალური რეცეპტი, მარტივი და სწრაფი. არ ითვალისწინებს კენკრის ხანგრძლივ ხარშვას. ყველასთვის, ვინც აფასებს თავისი დროის ყოველ წუთს.

კენკრის ტიპს არ აქვს პრინციპული მნიშვნელობა, გამოიყენება შავი მოცხარის, ჟოლოს, მარწყვის, მოცვის კენკრა. ნაზი თერმული დამუშავების გამო კენკრა შესანიშნავად ინარჩუნებს ფერს, არომატს და ფორმას. შვედური ჯემის უდავო პლიუსი ის არის, რომ მასში შაქრის რაოდენობა მცირდება და ჯემი უპრობლემოდ ინახება საკუჭნაოში ოთახის ტემპერატურაზე.

ინგრედიენტები

კენკრა 1 კგ

შაქარი 600–700 გ

მომზადება

კენკრა გარეცხეთ, ჩაყარეთ ქვაბში ჯემის მოსამზადებლად.

როგორ მოვამზადოთ შვედური ჯემი | შენი სუფრა

დადგით ცეცხლზე, მიიყვანეთ ადუღებამდე, მოხარშეთ ადუღების შემდეგ 15–20 წუთის განმავლობაში, გადმოდგით  ცეცხლიდან, დაამატეთ შაქარი, სწრაფად ურიეთ სანამ შაქარი არ გაიხსნება. ჩაასხით ცხელი ჯემი ცხელ სტერილიზებულ ქილებში, მოხუფეთ.

როგორ მოვამზადოთ შვედური ჯემი | შენი სუფრა

როდესაც ჯემი გაცივდება, კონსისტენციით ძალიან ჰგავს ჟელეს, წვეთი არ ჩამოდის. და ეს არის პექტინის და სხვა გელის აგენტების დამატების გარეშე, გაითვალისწინეთ. თუ მოგწონთ ჯემის მომზადების სწრაფი გზები, გამოიყენეთ რეცეპტი და გაუზიარეთ მეგობრებს!

READ  უმი კომბოსტოს გემრიელი სალათა კვერცხისა და მდოგვის სოუსით

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ