შემწვარი “სანდლები” კეფირზე საფუარის გარეშე.

0
78
#post_seo_title

შემწვარი ღვეზელები კომბოსტოსთან ერთად კეფირზე

დღეს მე გეტყვით, თუ როგორ უნდა მოამზადოთ მარტივი და გემრიელი შემწვარი კომბოსტოს ღვეზელები კეფირით. მათ ძალიან სასაცილო სახელი აქვთ – “სანდლები”. ეს იმიტომ, რომ ისინი დიდი ზომისაა და ნამდვილად წააგავს სანდლებს. ცომი არის საფუარის გარეშე, მაგრამ სოდის წყალობით ძალიან რბილია.

შევსება წინასწარ მოვამზადე. ამჯერად ჩაშუშულ კომბოსტოს ვიყენებ. მაგრამ კეფირის ღვეზელი კარგია კარტოფილთან ან ბარდასთანაც, ასევე გოგრით. დაუმატეთ ცოტაოდენი ნიორი არომატისა და სიმკვეთრისთვის.

ინგრედიენტები

კეფირი 0,5 ჭიქა

მარილი 1 მწიკვი

მზესუმზირის ზეთი 100 მლ

სოდა 0,5 ჩ / კ

ხორბლის ფქვილი 250-350 გ

მოხარშული კომბოსტო 300 გ

მომზადება

კეფირი ოდნავ გაათბეთ და ჩაასხით ღრმა თასში. დაუმატეთ მარილი და სოდა და კარგად აურიეთ.

შემწვარი “სანდლები” კეფირზე საფუარის გარეშე. | შენი სუფრა

ჩაასხით 1 ს.კ. მზესუმზირის ზეთი და თანდათანობით დაამატეთ ფქვილი, მოზილეთ ცომი. ეს უნდა იყოს რბილი, მაგრამ არა წებოვანი. გააჩერეთ ცომი 15 წუთის განმავლობაში.

შემწვარი “სანდლები” კეფირზე საფუარის გარეშე. | შენი სუფრა

ცომი გავყოთ ნაჭრებად. გააბრტყელეთ თითოეული წრედ და მოათავსეთ ჩაშუშული კომბოსტო ცენტრში.

შემწვარი “სანდლები” კეფირზე საფუარის გარეშე. | შენი სუფრა

კიდეები ერთმანეთზე მიამაგრეთ, ღვეზელები გადმოაბრუნეთ და ძალიან ნაზად გადაატარეთ საბრტყელებელი.

შემწვარი “სანდლები” კეფირზე საფუარის გარეშე. | შენი სუფრა

შეწვით ღვეზელები მზესუმზირის ზეთში საშუალო ცეცხლზე თითოეულ მხარეზე 3-4 წუთის განმავლობაში, სანამ ოქროსფერი არ გახდება. განათავსეთ ქაღალდის პირსახოცებზე.

შემწვარი “სანდლები” კეფირზე საფუარის გარეშე. | შენი სუფრა

რამდენიმე წუთის შემდეგ, ზეთი შეიწოვება და შეგიძლიათ მიირთვათ. შემწვარი ღვეზელები საუკეთესოა თბილი. მათთან ერთად სუფრაზე მიიტანეთ არაჟანი. საკონდიტრო ნაწარმი საკმაოდ დიდი და ნოყიერია, ამიტომ ორი ღვეზელი საკმარისია, რომ დანაყრდეთ.

შემწვარი “სანდლები” კეფირზე საფუარის გარეშე. | შენი სუფრა

 

READ  დიეტოლოგმა ამიხსნა, როგორ მოქმედებს სხვადასხვა სახის ცომი ორგანიზმზე. ეს ცომი ყველაზე უვნებელია ფიგურისთვის.

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ