უნივერსალური რეცეპტი ზედმეტი სიტკბოს გარეშე. გამოიყენეთ ნებისმიერი ხილი და კენკრა.

0
166
#post_seo_title

“ფრანგული კოცნა” გარგარით

ძალიან ადვილად მზადდება. ცოტა მოთმინებაა საჭირო ცომის მოსაზელად. გამოდის ნაზი, ჰაეროვანი და ხრაშუნა.

შემადგენლობა

საფუარი 2 ჩ/კ.

წყალი 50 მლ

ხორბლის ფქვილი 400 გრ

მარილი 1 მწიკვი.

კარაქი 200 გ

კვერცხი 1 ცალი.

კვერცხის გული 1 ცალი.

არაჟანი 100 გ

გარგარი 1 კგ

მომზადება

თბილ წყალში ჩაყარეთ საფუარი და შაქარი.

მშრალ თასში ჩაყარეთ 3/4 ფქვილი, დაამატეთ კარაქი და ასვრიმეთ ხელით.

 

უნივერსალური რეცეპტი ზედმეტი სიტკბოს გარეშე. გამოიყენეთ ნებისმიერი ხილი და კენკრა. | შენი სუფრა

შემდეგ დაამატეთ არაჟანი, კვერცხი, კვერცხის გული, საფუარი, დარჩენილი ფქვილი და მოზილეთ ცომი.

ცომი მოათავსეთ ცელოფანში და შეინახეთ მაცივარში 3-4 საათი მაინც, შეგიძლიათ მთელი ღამითაც დატოვოთ.

 

 

უნივერსალური რეცეპტი ზედმეტი სიტკბოს გარეშე. გამოიყენეთ ნებისმიერი ხილი და კენკრა. | შენი სუფრა

გარგარი გარეცხეთ, გააშრეთ და გაჭერით ოთხად.

გამოიღეთ მაცივრიდან ცომის ნაწილი, დანარჩენი ისევ შეინახეთ მაცივარში გამოყენებამდე.

გაათხელეთ 2-3 სმ სისქეზე. ჭიქის დახნმარებით გამოჭერით რგოლები.

 

უნივერსალური რეცეპტი ზედმეტი სიტკბოს გარეშე. გამოიყენეთ ნებისმიერი ხილი და კენკრა. | შენი სუფრა

თითოეულ რგოლზე მოათავსეთ ერთი ნაჭერი გარგარი, გადმოკეცეთ, გვერდები შეკარით, ზემოდან მოაყარეთ შაქრის ფხვნილი. დაალაგეთ საცხობ ფორმაზე.

 

უნივერსალური რეცეპტი ზედმეტი სიტკბოს გარეშე. გამოიყენეთ ნებისმიერი ხილი და კენკრა. | შენი სუფრა

გამოაცხეთ 180 გრადუსზე 25 წუთი, სანამ ვარდისფერს არ მიიღებს.

 

უნივერსალური რეცეპტი ზედმეტი სიტკბოს გარეშე. გამოიყენეთ ნებისმიერი ხილი და კენკრა. | შენი სუფრა

არ შეგეშინდეთ ექსპერიმენტების, შეგიძლიათ ნებისმიერი ხილი გამოიყენოთ. თბილს მოაყარეთ საქრის პუდრა და ისე მიირთვით.

 

უნივერსალური რეცეპტი ზედმეტი სიტკბოს გარეშე. გამოიყენეთ ნებისმიერი ხილი და კენკრა. | შენი სუფრა

 

author avatar
SheniSupra.ge
დამოუკიდებელი, აპოლიტიკური და ნეიტრალური მედია — ფაქტებზე დაფუძნებული სანდო ინფორმაცია. შენთვის და შენი საქართველოსთვის. #აქხარისხია #drpkhakadze #sheniambebi
READ  ყაზანში საქმიანი მოგზაურობისას ტრადიციული კერძი გამასინჯეს. დიდხანს ვერ ვხვდებოდი პასტა ასეთი გემრიელი როგორ გამოვიდა, მაგრამ ადგილობრივებმა რეცეპტი გამიზიარეს.

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ