გეშინიათ თქვენი ნამცხვრის უფორმო მასად გადაქცევის არასწორად დაჭრის გამო?
სინამდვილეში, ნებისმიერი დესერტის დაყოფა სუფთა და იდენტურ ნაჭრებად არც ისე რთულია. თქვენ უბრალოდ უნდა გახსოვდეთ რამდენიმე ხრიკი.
მთავარი საიდუმლო, რომელიც საშუალებას გაძლევთ უპრობლემოდ დაჭრათ ნებისმიერი ზომის ნამცხვრები, არის კარგად გალესილი დანა ფართო პირით. და კიდევ ერთი: ყოველი დაჭრის შემდეგ აუცილებლად გაწმინდეთ ქაღალდის პირსახოცით და მოათავსეთ მდუღარე წყალში, რომ გაცხელდეს. ასეთი მანიპულაციები გადაარჩენს ძალიან დელიკატური სტრუქტურის მქონე დესერტს დეფორმაციისგან.
მასალის გამოყენების პირობები