სცადეთ ეს დელიკატური ნამცხვარი – თქვენი გემოვნების რეცეპტორები აღფრთოვანდება და ბედნიერი ღიმილი გამოჩნდება თქვენს სახეზე.

0
79
#post_seo_title

გერმანული შაქრის ღვეზელი

სხვადასხვა ფენების, სხვადასხვა სახის ნამცხვრებისა და კრემების გარეშე, შეგიძლიათ მოამზადოთ საოცრად გემრიელი დესერტი. არ არის აუცილებელი იყო ძალიან დახვეწილი კულინარი, რათა სურნელოვანი დელიკატესით გაიხარო. ბოლოს და ბოლოს, შეგიძლიათ გამოაცხოთ გერმანული შაქრის ნამცხვარი, რომელიც ნებისმიერ ნამცხვარს სჯობს და მასთან აურზაური გაცილებით ნაკლებია.

ამ ბრწყინვალე ნამცხვრის მთავარი თვისებაა შაქრის ნამცეცები. ის ძალიან მარტივად ემზადება. თქვენ უნდა აურიოთ შაქარი და კარაქი, შემდეგ კი ხელით ასვრიმოთ. ამ პროცესს არაუმეტეს 5 წუთი სჭირდება, მაგრამ შედეგად მზა დესერტზე მიიღებთ ხრაშუნა კარამელის ქერქს.

სცადეთ ეს დელიკატური ნამცხვარი – თქვენი გემოვნების რეცეპტორები აღფრთოვანდება და ბედნიერი ღიმილი გამოჩნდება თქვენს სახეზე. | შენი სუფრა

როგორ გამოვაცხოთ გერმანული შაქრის ღვეზელი

ასეთი კერძის მომზადების ერთ-ერთი მთავარი ნაბიჯი არის ცომში ხვრელების გაკეთება. ამისათვის ჩვენ გირჩევთ აიღოთ ხის ჯოხი. ასევე შეგიძლიათ გამოიყენოთ კოვზის უკანა მხარე.

ინგრედიენტები

რძე 100 მლ

შაქარი 175 გრ

ხორბლის ფქვილი 280 გრ

ნაღები 180 მლ

ვანილის შაქარი 10 გრ

მარილი 0,25 ჩ/კ

საფუარი 2 ს/კ

კვერცხი 2 ც

კარაქი 150 გრ

მომზადება

ჩაასხით თბილი რძე ღრმა თასში. ჩაყარეთ 1 ს.კ. შაქარი და 1 ს.კ. ხორბლის ფქვილი. დაუმატეთ 2 ჩ.კ. საფუარი. საფუძვლიანად აურიეთ. გადააფარეთ და გააჩერეთ 10 წუთი.

სცადეთ ეს დელიკატური ნამცხვარი – თქვენი გემოვნების რეცეპტორები აღფრთოვანდება და ბედნიერი ღიმილი გამოჩნდება თქვენს სახეზე. | შენი სუფრა

ცალკე კონტეინერში შეურიეთ კვერცხებს მარილი, ვანილის შაქარი და 100 გრ დარბილებული კარაქი. კარგად ათქვიფეთ. ჩაასხით საფუარის მასა, ფრთხილად დაუმატეთ 250 გრ გაცრილი ხორბლის ფქვილი. მოზილეთ წებოვანი ცომი. გადააფარეთ საკვები ცელოფანი და შედგით ცეცხლზე ნახევარი საათით.

სცადეთ ეს დელიკატური ნამცხვარი – თქვენი გემოვნების რეცეპტორები აღფრთოვანდება და ბედნიერი ღიმილი გამოჩნდება თქვენს სახეზე. | შენი სუფრა

შაქრის ნარევის მომზადება.

თასში შეურიეთ 150 გრ შაქარი და დარჩენილი დარბილებული კარაქი. ხელებით აურიეთ. მიღებულ მასას მაცივარში ვათავსებთ.

ცომს ფორმაში გადავიტანთ, თანაბრად ვანაწილებთ. კვლავ დააფარეთ ფოლგა და გააჩერეთ ცეცხლზე კიდევ 40 წუთის განმავლობაში. შემდეგ ხის ჯოხით ან ზეთში დასველებული თითით ცომზე ნახვრეტებს ვაკეთებთ.

სცადეთ ეს დელიკატური ნამცხვარი – თქვენი გემოვნების რეცეპტორები აღფრთოვანდება და ბედნიერი ღიმილი გამოჩნდება თქვენს სახეზე. | შენი სუფრა

ღვეზელს ზემოდან მოაყარეთ გრანულირებული შაქარი. ვაგზავნით 10 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 20 წუთის განმავლობაში.

ვიღებთ ღვეზელს. დაასხით კრემი 20% ცხიმიანობით და შედგით ღუმელში 10 წუთით.

READ  წიწაკა ინარჩუნებს სურნელს და წვენს ღუმელში. ვამზადებ მხოლოდ ამ გზით. ეს კერძი ამ შემოდგომის უპირობო ჰიტია.

სცადეთ ეს დელიკატური ნამცხვარი – თქვენი გემოვნების რეცეპტორები აღფრთოვანდება და ბედნიერი ღიმილი გამოჩნდება თქვენს სახეზე. | შენი სუფრა

სუფრაზე შეგიძლიათ მიირთვათ წითელი ნამცხვარი შაქრის ქერქით. მოადუღეთ ჩაი, კაკაო ან ყავა და გაატარეთ საღამო თბილ წრეში. შესანიშნავი გერმანული ღვეზელის ერთი ნაჭრისთვის, ის ხმაურით ჩაივლის! სხვა უკეთესი ვარიანტები არც შეიძლება იყოს.

 

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ