მწვადი “კოკა-კოლაში” გაგისინჯავთ? ეს აუცილებლად უნდა მოამზადოთ!

0
21
#post_seo_title

როცა ქუჩაში თბილი და სასიამოვნო ამინდია, სწრაფად გვინდა ჩახუთული ოფისიდან გავიქცეთ და ქალაქგარეთ გავისეირნოთ, ვიცურაოთ, რუჯი მივიღოთ, მზის სხივები შევიგრძნოთ და მწვადი მივირთვათ. ფიქრობთ პიკნიკზე ამ შაბათ-კვირას?

ყველაფერმა უფრო საინტერესოდ რომ ჩაიაროს, ერთ ორიგინალურ რეცეპტს გაგიზიარებთ, მარინადს მწვადისთვის. ამჯერად არანაირი კეფირი, ღვინო ან ალუბალი. ჩვენ გასწავლით, როგორ მოამზადოთ ხორცი კოკა-კოლით, რათა რბილი და წვნიანი გამოვიდეს.

ინგრედიენტები

ღორის ხორცი 1 კგ

კოკა-კოლა 300 მლ

სოიოს სოუსი 4 ს.კ.

მარილი, შავი პილპილი

მომზადება

ხორცი გარეცხეთ და დაჭერით დიდ ერთნაირ ნაჭრებად. მოათავსეთ ღრმა ჭურჭელში.

მოაყარეთ მარილი და საყვარელი საკმაზები, ჩაასხით გაზიანი სასმელი და სოიოს სოუსი, კარგად აურიეთ და მაცივარში 6 საათით მოათავსეთ.

შეწვით ხორცი შამფურზე, დარჩენილი მარინადი ოდნავ გაათბეთ და დროდადრო მწვადს გადაავლეთ.

მწვადი “კოკა-კოლაში” გაგისინჯავთ? ეს აუცილებლად უნდა მოამზადოთ!

როცა მწვადი შეიწვება, შამფურებიდან ლავაშით ჩამოასრიალეთ და სუფრასთან მიირანეთ. ლავაში არომატული წვენით გაიჟღინთება და უფრო გემრიელი იქნება. თუ გსურთ მარინადს ხახვიც დაუმატეთ.

მასალის გამოყენების პირობები