როგორ მოვამზადოთ კარტოფილის ჩხირები

0
100
#post_seo_title

კარტოფილის ჩხირები ყველით — მარტივი კერძია, რომელიც დამწყებ კულინარებში დიდი პოპულარობით სარგებლობს.

კარტოფილის ჩხირები შესანიშნავია სადღესასწაულო სუფრის მომზადებისას. ის ძალიან გემრიელია და მოსამზადებლად დიდი დროც არ სჭირდება.

წარმოგიდგენთ ჩხირებს, რომელიც მისაყოლებლად მოუხდება როგორც სუპს, ისევე ლუდს. ისინი სასიამოვნოა როგორც ცხელ, ისე ცივ მდგომარეობაში.

ინგრედიენტები: 5–6 კარტოფილი, 100–120 გ ბეკონი, 200 გ მაგარი ყველი, 1 ს.კ. არაჟანი, მცენარეული ზეთი, ოხრახუში, შავი დაფქული წიწაკა, მარილი, 2 კვერცხი, ცოტა ფქვილი და სუხარი
ინგრედიენტები სოუსისთვის: 200 გ არაჟანი, 2–3 კბილი ნიორი

მომზადება

  1. გაასუფთავეთ კარტოფილი და მოხარშეთ, დაჭყლიტეთ ერთგვაროვან მასამდე.როგორ მოვამზადოთ კარტოფილის ჩხირები | შენი სუფრა
  2. ბეკონი წვრილად დაჭერით დანით.როგორ მოვამზადოთ კარტოფილის ჩხირები | შენი სუფრა
  3. ასევე ოხრახუშიც.როგორ მოვამზადოთ კარტოფილის ჩხირები | შენი სუფრა
  4. დაამატეთ დაჭყლეტილი ბეკონი და ოხრახუში, ასევე არაჟანი და კარტოფილი. მოაყარეთ მარილი, პილპილი და აურიეთ.როგორ მოვამზადოთ კარტოფილის ჩხირები | შენი სუფრა
  5. დაჭერით ყველი ჯოხებად, 5-6 სმ სიგრძით.როგორ მოვამზადოთ კარტოფილის ჩხირები | შენი სუფრა
  6. კარტოფილის მასისგან მრგვალი ფორმები გააკეთეთ, მოათავსეთ მათზე ყველის ჩხირი და რულეტივით შეახვიეთ.როგორ მოვამზადოთ კარტოფილის ჩხირები | შენი სუფრა
  7. მიღებული ჩხირები ამოავლეთ ფქვილში.როგორ მოვამზადოთ კარტოფილის ჩხირები | შენი სუფრა
  8. შემდეგ ათქვეფილ კვერცხში.როგორ მოვამზადოთ კარტოფილის ჩხირები | შენი სუფრა
  9. შემდეგ შეწვით დიდი რაოდენობით ცხელ ზეთში.როგორ მოვამზადოთ კარტოფილის ჩხირები | შენი სუფრა
  10. დარჩა სოუსი. აურიეთ არაჟანი, დარჩენილი ოხრახუში, დაჭყლეტილი ნიორი, მარილი და წიწაკა ერთ ჭურჭელში. საგულდაგულოდ აურიეთ.როგორ მოვამზადოთ კარტოფილის ჩხირები | შენი სუფრა

გასინჯეთ და მიხვდებით რატომაა ეს გემრიელი წასახემსებელი საშუალება მთელს მსოფლიოში პოპულარული.

#drpkhakadze #pitskhelauri

გაიგეთ მეტი ჩვენს ტელეგრამ არხზე შემოგვიერთდით ტელეგრამზე: https://t.me/SheniEkimi

READ  პოპულარული რეცეპტი, რომლითაც მჟავე კიტრი ყოველთვის გამოდის ხრაშუნა და გემრიელი.