ისეთი სუნი დატრიალდა, მეზობლების გამასპინძლება მომიხდა. ამ წესების დაცვით არასდროს მეწვება ტაფაზე.

0
81
#post_seo_title

ბევრი ფიქრობს, რომ ჩიზქეიკები ის კერძია, რომლის სრულყოფილი რეცეპტი არ არსებობს, რომელიც ყოველ ჯერზე შესანიშნავი შედეგების გარანტიას იძლევა.  გაგიზიარებთ რეცეპტს, რომლითაც ძალიან მარტივად შეგიძლიათ მიიღოთ შესანიშნავი ჩიზქეიქები.

მომზადებისას ძირითადი შეცდომები არის ცომის ცუდი თანმიმდევრულობა და არასწორი მომზადების ტემპერატურა. ყველა ინსტრუქციის შესაბამისად, მიიღებთ სურნელოვან და ნაზ ყველის ნამცხვრებს. თუ კიდევ რამდენიმე წუთი დახარჯეთ და მზა კერძს შაქრის პუდრას და ახალ კენკრას მოაწყობთ, შედეგს ისევე მივიღებთ, როგორც რესტორანში.

შესანიშნავი ჩიზქეიკები

ინგრედიენტები

400 გრ ხაჭო 5% ცხიმიანობის

4 ჩ.კ. შაქარი

1 კვერცხი

6 ს.კ. ფქვილი (გადავსებული არა)

1 ს.კ.  კარაქი

კენკრა გემოვნებით

შაქრის პუდრი გემოვნებით

მომზადება

უმჯობესია ტეფალის ტაფა აიღოთ. გააცხელეთ იგი მინიმალურ სითბოზე. ეს საკითხი ძალიან მნიშვნელოვანია.

დიდ თასში შეურიეთ ხაჭო და შაქარი, დაუმატეთ კვერცხი და ფქვილი. კარგად აურიეთ ყველა ინგრედიენტი. თქვენ არ გჭირდებათ ფქვილის გაცრა.ისეთი სუნი დატრიალდა, მეზობლების გამასპინძლება მომიხდა. ამ წესების დაცვით არასდროს მეწვება ტაფაზე. | შენი სუფრა

დიდ თასში შეურიეთ ხაჭო და შაქარი, დაუმატეთ კვერცხი და ფქვილი. კარგად აურიეთ ყველა ინგრედიენტი. თქვენ არ გჭირდებათ ფქვილის გაცრა.

ისეთი სუნი დატრიალდა, მეზობლების გამასპინძლება მომიხდა. ამ წესების დაცვით არასდროს მეწვება ტაფაზე. | შენი სუფრა

გაცხელებულ ტაფას წაუსვით კარაქის თხელი ფენა. სწორი ტემპერატურაა, თუ ცხიმი დნება, მაგრამ არ შიშხინებს.

ისეთი სუნი დატრიალდა, მეზობლების გამასპინძლება მომიხდა. ამ წესების დაცვით არასდროს მეწვება ტაფაზე. | შენი სუფრა

ცომი გაათხელეთ, დაჭერით პატარა ბურთებად, ოდნავ გააბრტყელეთ.

ისეთი სუნი დატრიალდა, მეზობლების გამასპინძლება მომიხდა. ამ წესების დაცვით არასდროს მეწვება ტაფაზე. | შენი სუფრა

ჩააწყვეთ ტაფაში, დროდადრო ჩანგლით დაჩხვლიტეთ, შეწვით ორივე მხარეს.

ისეთი სუნი დატრიალდა, მეზობლების გამასპინძლება მომიხდა. ამ წესების დაცვით არასდროს მეწვება ტაფაზე. | შენი სუფრა

მორთეთ მზა დესერტი თქვენი გემოვნების კენკრით და მსუბუქად მოაყარეთ შაქრის პუდრა. გამოიყენეთ საცერი, რომ ფხვნილი თანაბრად გადაანაწილოთ ხაჭოს ნამცხვრებზე. სურნელოვანი და ნაზი ჩიზქეიქები მზად არიან!

ისეთი სუნი დატრიალდა, მეზობლების გამასპინძლება მომიხდა. ამ წესების დაცვით არასდროს მეწვება ტაფაზე. | შენი სუფრა

ასეთი გემრიელი საუზმის მომზადება არა უმეტეს ნახევარი საათის განმავლობაშია შესაძლებელი. ამ მარტივი წესების დაცვით, შეგიძლიათ ყოველ დილით მოამზადოთ ისინი.

მასალის გამოყენების პირობები
READ  ხაჭოს ბლინები კვერცხისა და ფქვილის გარეშე. რეცეპტი, რომელიც გამოცდილმა მზარეულმა გაგვიზიარა!

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ