ისეთი მოვხარშე როგორიც მიყვარს-ცილა შეკრულია და გული კოვზით იჭმევა.

0
27
#post_seo_title

როგორც ჩანს, ერთი პროდუქტია, მაგრამ მისი მომზადება სრულიად განსხვავებული გზით შეიძლება. შეწვით, მოხარშეთ, მოამზადეთ რბილად ან მაგრად მოხარშული კვერცხი.  ის ყოველთვის გემრიელი იქნება და თითოეული მათგანი შეიძლება გამოყენებულ იქნას გემრიელი საუზმის ან სხვა კერძის მოსამზადებლად.

მე დავარქმევ იდეალურ კვერცხს, რომელიც მოხარშულია “ჩანთაში”. ეს არის შუალედური მაგრად მოხარშულ კვერცხსა და რბილად მოხარშულ კვერცხს შორის. როცა ცილა სრულყოფილად მაგრდება და გული თხევადი რჩება. ძალიან გემრიელი გამოდის. მე გეტყვით როგორ მოვხარშოთ რბილად მოხარშული კვერცხი!

ისეთი მოვხარშე როგორიც მიყვარს-ცილა შეკრულია და გული კოვზით იჭმევა.

რბილად მოხარშული კვერცხი: მომზადების ინსტრუქცია
ქვაბი წყლით დადგით ცეცხლზე და მიიყვანეთ ადუღებამდე.

ისეთი მოვხარშე როგორიც მიყვარს-ცილა შეკრულია და გული კოვზით იჭმევა.

კვერცხები გამოიღეთ მაცივრიდან და დაუყოვნებლივ მოათავსეთ მდუღარე სითხეში.

ისეთი მოვხარშე როგორიც მიყვარს-ცილა შეკრულია და გული კოვზით იჭმევა.

მოხარშეთ კვერცხები ზუსტად 6 წუთის განმავლობაში.

ისეთი მოვხარშე როგორიც მიყვარს-ცილა შეკრულია და გული კოვზით იჭმევა.

მომზადებისთანავე კვერცხები მოათავსეთ ცივ წყალში.

ისეთი მოვხარშე როგორიც მიყვარს-ცილა შეკრულია და გული კოვზით იჭმევა.

ასეთი კვერცხი “ჩანთაში” შეიძლება გამოყენებულ იქნას როგორც ინგრედიენტი ნუდის სუპისთვის ან სხვა კერძებისთვის. რა თქმა უნდა, იდეალური თანმიმდევრულობის მიღწევა ძალიან რთულია. მაგრამ თუ მკაცრად დაიცავთ მითითებებს, წარმატებას მიაღწევთ!

მასალის გამოყენების პირობები

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ