გემრიელი, სწრაფი, პიკანტური. ერთი სული მაქვს კიდევ როდის მოვამზადებ!

0
96
#post_seo_title

დაგჭირდებათ:

1 დაჭრილი თეთრი პური

4 კვერცხი

3 პომიდორი

0,5 კგ ლორი ან ძეხვი

150 გრ ყველი

100 გრ კარაქი

150 მლ რძე

მარილი, წიწაკა გემოვნებით

მომზადება:
პურის ნაჭრებს კარაქი გადაუსვით თხლად და გვერდულად ჩაალაგეთ კარაქგადასმულ ფორმაში. მრგვლად დაჭრილი პომიდვრები და დაჭრილი ლორის ნაჭრები პურის ნაჭრებს შორის მოათავსეთ.

 

გემრიელი, სწრაფი, პიკანტური. ერთი სული მაქვს კიდევ როდის მოვამზადებ! | შენი სუფრა

კვერცხი რძესთან ერთად ათქვიფეთ (რძის გარეშეც შეგიძლიათ ამ კერძის მომზადება, თუ არ გაქვთ რძე). დაუმატეთ მარილი, წიწაკა. ეს ნარევი მოასხით ფორმაში ჩალაგებულ პურებსა და ლორის ნაჭრებს. ზემოდან მოაყარეთ გახეხილი ყველი. გამოაცხვეთ ღუმელში 15-20 წუთით – როცა ყველი ფერს შეიცვლის, მზად იქნება.

 

READ  არაჟნის დახვეწილი სადღესასწაულო ტორტი. ისეთი ნაზია, პირში დნება.

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ