ბულგარული წიწაკა – მისი სასარგებლო თვისებები
ბულგარული წიწაკა მდიდარი შემადგენლობის წყალობით ადამიანის ორგანიზმისთვის განსაკუთრებით სასარგებლო ბოსტნეულია.
მინერალები სისხლს საჭირო კომპონენტებით ამდიდრებენ და ხელს უშლიან ანემიის განვითარებას, ასევე, აძლიერებენ იმუნიტეტს. ვიტამინების მრავალფეროვნება კი ხელს უწყობს სისხლძარღვთა გამაგრება-განმტკიცებას, ისევე, როგორც თმის ზრდას.
ბულგარული წიწაკა, აგრეთვე, აუმჯობესებს კანის, თმისა და ფრჩხილების მდგომარეობას. ის აფერხებს თმის ცვენის პროცესს.
დადასტურებულია, რომ ბულგარული წიწაკის მიღება ათხელებს სისხლს, აქვეითებს არტერიულ წნევას, დადებით გავლენას ახდენს კუჭ-ნაწლავის ტრაქტისა და კუჭუკანა ჯირკვლის ფუნქციებზე. ბულგარული წიწაკა ხელს უწყობს მხედველობის შენარჩუნებას, ძვლოვანი ქსოვილის განმტკიცებას, დეპრესიული მდგომარეობიდან გამოსვლას, ენერგიის მატებას. მის ფხვნილს ნიღბებსა და საცხებს ამატებენ და ისე იყენებენ რადიკულიტის, ართრიტისა და ნევრალგიის სამკურნალოდ.
ბულგარული წიწაკა აუმჯობესებს მეხსიერებას, ამიტომ სასარგებლოა მათთვის, ვინც გონებრივ შრომას ეწევა, ასევე, ასაკოვანი ადამიანებისთვის. ის უზრუნველყოფს ყურადღების კონცენტრაციას და ხსნის უძილობას.
გაიგეთ მეტი ჩვენს ტელეგრამ არხზე შემოგვიერთდით ტელეგრამზე: https://t.me/SheniEkimi
მასალის გამოყენების პირობები