ამ ხრიკით ცომი ფუვდება პირდაპირ მაცივარში.

0
28
#post_seo_title

სათანადო საფუარის ცომის მომზადება ადვილი საქმე არ არის. პირველ რიგში, ფრთხილად უნდა იყოთ ინგრედიენტების პროპორციებთან. მეორეც, უნდა დაელოდოთ სანამ მოიზილება და გაიზრდება მოცულობაში. მაგრამ რა უნდა გააკეთო, თუ არ გინდა რისკზე წასვლა? თქვენთვის ნამდვილად უნივერსალური რეცეპტი ვიპოვე. იჩქარეთ და გახსენით თქვენი კულინარიული რვეულები: დღეს თქვენ შეისწავლით როგორ მოამზადოთ საფუარის ცომი მაცივარში.

ჩვენი ცომისთვის, თქვენ არ გჭირდებათ ლოდინი, სანამ საფუარი აფუვდება. თქვენ უბრალოდ უნდა აურიოთ ყველა ინგრედიენტი და მოზილოთ რბილი ცომი. შემდეგ ჩადეთ ჩვეულებრივ პარკში და შედგით მაცივარში. ვინ იფიქრებდა, რომ ცივ ადგილასაც კი, უნივერსალური საფუვრიანი ცომი შეიძლება ასე გაიზარდოს!

ინგრედიენტები

რძე 350 მლ

კვერცხი 2 ც.

შაქარი 2 ს.კ.

მარილი 1 მწიკვი

საფუარი 50 გრ

მარგარინი 100 გრ

ხორბლის ფქვილი 700–750 გრ.

მომზადება

თბილ რძეში გავხსნათ ახალი საფუარი. გაადნეთ მარგარინი და დაუმატეთ ცომს. ასევე დაამატეთ შაქარი, მარილი და კვერცხი.

ამ ხრიკით ცომი ფუვდება პირდაპირ მაცივარში.

შეურიეთ ყველა ინგრედიენტი. ფქვილი დაუმატეთ ნაწილებად, ყოველ ჯერზე კარგად მოზილეთ ცომი.

ამ ხრიკით ცომი ფუვდება პირდაპირ მაცივარში.

შემდეგ მოათავსეთ პოლიეთილენის ჩანთაში და შედგით მაცივარში მინიმუმ 2 საათით.

ამ ხრიკით ცომი ფუვდება პირდაპირ მაცივარში.

სულ რაღაც 2 საათში შეგიძლიათ აბსოლუტურად ნებისმიერი რამის გამოცხობა. მაგალითად, ფუმფულა ფუნთუშები. ამ ცომის შენახვა შესაძლებელია მაცივარში 7 დღემდე. თუ წინასწარ მოამზადებთ ასეთ ცომს, ეს დიდ დროს დაზოგავს. არ დაგავიწყდეთ ამ სტატიის გაზიარება თქვენს დიასახლის- მეგობრებთან ერთად. ეს უნივერსალური ცომის რეცეპტი მათ აუცილებლად გამოადგებათ!

მასალის გამოყენების პირობები

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ