შაბათი, აპრილი 26, 2025
- Advertisement -spot_img
მთავარიბლოგიამ შეცდომას სააღდგომო კვერცხის შეღებვისას თითქმის ყველა უშვებს! 🥚🚫

ამ შეცდომას სააღდგომო კვერცხის შეღებვისას თითქმის ყველა უშვებს! 🥚🚫

ყველაზე მნიშვნელოვანი შეცდომა, რომელიც კვერცხის შეღებვისას ხდება, არის არასწორი მომზადება. ეს ნიშნავს, რომ კვერცხები არ არის სწორად მოხარშული, რის შედეგადაც საღებავი ვერ შეწოვება სწორად კვერცხის ზედაპირზე, ან კვერცხი შეიძლება დაიშალოს. ამიტომ, აუცილებლად უნდა დარწმუნდეთ, რომ კვერცხები ბოლომდე კარგად მოხარშული და გამაგრებული იყოს.

გამოსავალი: კვერცხები უნდა მოიხარშოს 10-12 წუთის განმავლობაში ადუღებულ წყალში, რათა ცილოვანი გარსი გამაგრდეს და ზედაპირი კარგად დაიფაროს საღებავით. შემდეგ, კვერცხები უნდა გაგრილდეს ცივ წყალში, რაც ხელს შეუწყობს მათ გატეხვისგან დაცვას და საღებავის სწორად დაფარვას.

author avatar
SheniSupra.ge
#drpkhakadze
READ  “თუ რეინფიცირება დაიწყება ისრაელში, მაშინ ცუდად არის ჩვენი საქმე” – გიორგი ფხაკაძე
მსგავსი სიახლეები

[fetch_posts]

- Advertisment -spot_img

ბოლო სიახლეები