რეცეპტის ინგრედიენტები:
- 2 ჭიქა წყალი
- 1 ჭიქა შაქარი
- 700 გრამი გარჩეული მარწყვი
- 1⁄3 ჭიქა ფორთოხლის წვენი
- 1⁄3 ჭიქა ლიმონის წვენი
მომზადების მეთოდი:
ნაბიჯი 1
მაღალ ტემპერატურაზე საშუალო ქვაბში მოათავსეთ წყალი და შაქარი. ურიეთ შაქრის გალღობამდე, დაახლოებით 5 წუთით.
ნაბიჯი 2
მარწყვი სამზარეულოს კომბაინში ერთგვაროვანი პიურეს მიღებამდე თქვიფეთ. მარწყვის პიურე, ახლად გამოწურული ფორთოხლისა და ლიმონის წვენი შაქრის სიროფს დაუმატეთ. ურიეთ კარგად შერევამდე. დააფარეთ და გასაცივებლად შედგით მაცივარში, დაახლოებით 2 საათით.
ნაბიჯი 3
სორბეტი დაბალ კონტეინერში გადაიტანეთ და გაყინეთ, დაახლოებით 6 საათით. სანამ გამყარდება, მოურიეთ ყოველ ერთ საათში.
გემრიელად მიირთვით!
მასალის გამოყენების პირობები