გთავაზობთ ექსკლუზიურ ინტერვიუს შვედეთში მცხოვრებ ქართველ ემიგრანტ გიორგი შავერდაშვილთან, რომელიც პროფესიით ჟურნალისტია, თუმცა შვედეთში სულ სხვა სფეროთი დაინტერესდა – კულინარიით, უფრო ზუსტად კი კონდიტერიით და ამბობს, რომ ეს ემიგრაციაში ყოფნის დროს დედის ნახელავის მონატრებამ გადააწყვეტინა. გიორგის Facebook გვერდს George’s Culinaryჰქვია და მკითხველს ხშირად ანებივრებს გემრიელი რეცეპტებით 🍰 ახლა კი გაეცანით საინტერესო ინტერვიუს, რომელსაც ერთი ამოსუნთქვით ჩაიკითხავთ 🙂
– გიორგი, თქვენი ემიგრანტული ისტორია გვიამბეთ – როდის და რატომ წახვედით შვედეთში?
– პირველ ყოვლისა, მადლობა მინდა გადაგიხადოთ თქვენ და თქვენს მედიაპლატფორმას ჩემი ამბით დაინტერესებისთვის და წარმატებები მინდა, გისურვოთ.
რაც შეეხება ჩემს ემიგრანტულ ცხოვრებას, დიდად, ალბათ, არ განსხვავდება იმ უამრავი ადამიანის ისტორიისგან, ვინც საქართველოს დატოვება და პირადი კეთილდღეობის, მეტი წინსვლისა თუ განვითარებისთვის სხვა ქვეყანაში წასვლა გადაწყვიტა.
ინტეევიუ სრულად წაიკითხეთ აქ.
#drpkhakadze #gochadze #shenisupra
მასალის გამოყენების პირობები