ინგრედიენტები:
- 2 ცალი კვერცხი
- 2 ნაჭერი პური
- 150 გრამი რძე
- 80 გრამი კენკრა
- 1 ს/კ შაქარი
- 1⁄2 ჩ/ჭ დარიჩინი
- 1⁄2 გრამი ვანილი
- მწიკვი მარილი
- ზეთი შესაწვავად
მომზადების მეთოდი:
ნაბიჯი 1
ჯამში ათქვიფეთ კვერცხი დაუმატეთ რძე,მარილი,დარიჩინი,ვანილი.
ნაბიჯი 2
ამოავლეთ პურის ნაჭრები და მოათავსეთ ცხელ ზეთიან ტაფაზე როცა პური თქვენთვის სასურველ დონეზე დაიბრაწება გადმოიტანეთ ცელკე თეფშზე.
ნაბიჯი 3
ტაფაზე დაყარეთ კენკრა და დაამატეთ შაქარი დაელოდეთ 3-4 წუთი სანამ კარგად ადუღდება როცა სოუსს მიიღებთ დაასხით ფრანგულ ტოსტს.
გემრიელად მიირთვით!
#drpkhakadze #gochadze #shenisupra
მასალის გამოყენების პირობები