Food Blogger Khato სააღდგომო კრაფინების ექსკლუზიურ რეცეპტს უზიარებს “shenisupra.ge -ს მკითხველს:
კვერცხი-2ც, კვერცხის გული-3ც, შაქარი ცომში-130გრ, შაქარი საფუარიანი მასისთვის-1ს/კ, ფქვილი ცომში-750გრ, ფქვილი საფუარიანი მასისთვის-2ს/კ, რძე-250მლ, თაფლი-30გრ, კარაქი ცომში-100გრ, კარაქი წასასმელად-80გრ, ლიმონი ცედრისთვის-1ც, საფუარი-12გრ, მარილი-0.5ჩ/კ, ცუკატები-450 გრ, ვანილი გემოვნებით……🥮
ჩემი ღუმელის მიხედვით, ცხვება 150 გრადუსზე, ზედა და ქვედა წვით, კონვექციით, დაახლოებით 45-50 წუთის განმავლობაში.
გამოაცხვეთ თქვენი ღუმელის მიხედვით ✨️🌸