სამშაბათი, აპრილი 22, 2025
- Advertisement -spot_img
მთავარიUncategorizedგთავაზობთ რბილი და ჰაეროვანი ესპანური ფლანის მარტივ რეცეპტს

გთავაზობთ რბილი და ჰაეროვანი ესპანური ფლანის მარტივ რეცეპტს

ინგრედიენტები:

  • 1   ჭიქა თეთრი შაქარი
  • 3   ცალი კვერცხი
  • 1   ქილა ტკბილი შესქელებული რძე
  • 1   ქილა უშაქრო შესქელებული რძე
  • 1   ს/კ ვანილის ექსტრაქტი

მომზადების მეთოდი:

ნაბიჯი 1

წინასწარ გააცხელეთ ღუმელი 175 C-ზე.

ნაბიჯი 2

დაბალ ტემპერატურაზე საშუალო თასში გაადნეთ შაქარი, ურიეთ ოქროსფერი სიროფის მიღებამდე. მიღებული ცხელი სიროფი ფრთხილად დაასხით 22 სმ ზომის მრგვალ მინის საცხობ ლანგარზე. სიროფი ძირზე და კიდეებზე თანაბრად გადაანაწილეთ. გადადგით.

ნაბიჯი 3

დიდ თასში ათქვიფეთ კვერცხი. შეურიეთ უშაქრო შესქელებული რძე (340 გრ), ტკბილი შესქელებული რძე (400 გრ) , ვანილი და თქვიფეთ გლუვი მასის მიღებამდე. მიღებული მასა სიროფიან საცხობ ლანგარზე დაასხით და დააფარეთ ალუმინის ფოლგა.

ნაბიჯი 4

აცხვეთ წინასწარ გაცხელებულ ღუმელში 60 წუთით. შემდეგ ბოლომდე გააცივეთ.

ნაბიჯი 5

როცა ბოლომდე გაცივდება ლანგრას ზემოდან დიდი თეფში დააფარეთ და ამოაბრუნეთ. საცხობი ლანგარი ფრთხილად მოაშორეთ ფლანს. დაჭერით და მიირთვით ცივი.

author avatar
SheniSupra.ge
#drpkhakadze
READ  მოამზადეთ ბრუსკეტა პომიდვრით
მსგავსი სიახლეები

[fetch_posts]

- Advertisment -spot_img

ბოლო სიახლეები