ინგრედიენტები:
- 3 ნაჭერი პური ბაგეტი
- 1 ცალი პომიდორი
- გემოვნებით რეჰანი
- 1 ს/კ ზეითუნის ზეთი
- 1 კბილი ნიორი
- გემოვნებით ბალზამიკო
- გემოვნებით მარილი
მომზადების მეთოდი:
ნაბიჯი 1
ჯამში ჩაყარეთ პატარა კუბებად დაჭრილი პომიდორი და რეჰანი დაასხით ზეითუნის ზეთი მოაყარეთ მარილი დაამარინადეთ მასა 30 წთ.
ნაბიჯი 2
გახუხეთ პური გახუხულ პურს წაუსვით შუაში გაჭრილი ნიორი დაადეთ ზემოდან პომიდვრის მარინადი მოასხით ბალზამიკო.
გემრიელად მიირთვით!
#drpkhakadze #gochadze #shenisupra
მასალის გამოყენების პირობები