მოამზადეთ ფერადი ბერძნული სალათი უმოკლეს დროში. უხდება შემწვარ ხორცს ან შეგიიძლიათ მიირთვათ, როგორც ბოსტნეული.
ინგრედიენტები
- 4 დიდი პომიდორი, დაჭრილი არარეგულარულ კუბებად
- 1 კიტრი გაფცქვნილი, დათესილი, უხეშად დაჭრილი
- ½ წითელი ხახვი, წვრილად დაჭრილი
- 16 ცალი ზეთისხილი
- 1 ჩ/კ ხმელი ორეგანო
- 85 გრ ფეტა ყველი, დაჭრილი კუბებად (კასრში მომწიფებული ფეტა საუკეთესოა)
- 4 ს/კ ბერძნული ექსტრა ზეითუნის ზეთი
მომზადების მეთოდი:
ᲜᲐᲑᲘᲯᲘ 1
4 დიდი პომიდორი, კუბიკებად დაჭრილი, 1 გაფცქვნილი და დაჭრილი კიტრი, ½ წვრილად დაჭრილი წითელი ხახვი, 16 ცალი ზეთისხილი, 1 ჩ/კ ხმელი ორეგანო, 85 გრ ფეტა ყველის ნაჭრები და 4 ს/კ ბერძნული ზეითუნის ზეთი თასში მოათავსეთ.
ნაბიჯი 2
მსუბუქად შეაზავეთ, შემდეგ მიირთვით ქერქიან პურთან ერთად.
გემრიელად მიირთვით!
მასალის გამოყენების პირობები