ინგრედიენტები:
- 150 მლ რძე
- 5 ს.კ ჩიას მარცვლები
- 1 ჩ.კ ვანილის ექსტაქტი ან ვანილი
- 2 ც ატამი – გაყინული
მომზადების მეთოდი:
ნაბიჯი 1
რძეს დაუმატეთ ვანილი, ჩია და კარგად აურიეთ. მოათავსეთ მაცივარში 20 წთ.
ნაბიჯი 2
ამასობაში გაყინული ატამი დააბლენდერეთ კარგად. ატამს დაუმატეთ წყალი გემოვნებით, რომ მასა შეიკრას და ერთიანი გახდეს. სასურველ ჭურჭელში მოათავსეთ ატამი და შემდეგ ჩიას მასა. გააფორმეთ ატმის ნაჭრებით გემოვნებით.
გემრიელად მიირთვით!
#drpkhakadze #gochadze #shenisupra
მასალის გამოყენების პირობები