ბადექონში გახვეული ხორცის რულეტი

0
28
#post_seo_title

ბადექონში გახვეული ხორცის რულეტი

მასალა:

ხორცი  1 კგ.,

ხახვი  1 თავი,

ნიორი 2 კბ.,

კვერცხი 10 ცალი,

ბროწეული 1 ცალი ( ან კოწახური 2 ს/კ. )

ბადექონი 1 კგ.,

უცხო სუნელი, ხმელი ქინძი ნახევარ-ნახევარი ჩ/კ.,

მარილი გემოვნებით.

მომზადება

ძროხის ხორცი ხახვთან და ნიორთან ერთად გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში, დაუმატეთ უცხო სუნელი, ხმელი ქინძი, ბროწეულის მარცვლები შავი პილპილი და მარილი. ეს მასა გააბრტყელეთ, ზედ მწკრივად დაალაგეთ 10 ცალი მოხარშული კვერცხი და გადაახვიეთ, გარედან კი შემოახვიეთ ბადექონი. მოათავსეთ ტაფაზე, შედგით გაზქურაში და შეწვით საშუალო ცეცხლზე, ჯერ ქვემოდან, შემდეგ ზემოდან.

მასალის გამოყენების პირობები

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ