ცომი ბამბასავით რბილია ერთი ინგრედიენტის წყალობით.

0
30
#post_seo_title

სანამ თანამედროვე ტკბილეული და საკონდიტრო ნაწარმი გამოჩნდებოდა, მახსოვს ყველა ოჯახში ცხვებოდა უგემრიელესი ღვეზელები სხვადასხვა გულსართით. საიდუმლო სწორედ ცომშია. თუ ცომი კარგი რეცეპტითაა მოზელილი, ღვეზელიც გამოდის გემრიელი და არომატული. ზოგი ცომის მოსაზელად იყენებს წყალს, ზოგი რძეს, ჩვენს ოჯახში ცომს ვამზადებთ არაჟნით და კეფირით.

საბილოოდ მოზელილი ცომი გამოდის ფაფუკი და გემრიელი, ღვეზელი კი – შეუდარებელი.

შემადგენლობა

არაჟანი 250 მლ

კეფირი 100 მლ

კვერცხი 1 ც.

მზესუმზირის ზეთი 2 ს/კ.

სოდა 1 ჩ/კ.

მარილი 0.5 ჩ/კ.

შაქარი 1 ჩ/კ.

ხორბლის ფქვილი 400 გ

კარტოფილი 300 გრ.

აურიეთ ერთმანეთში კეფირი, არაჟანი, მზესუმზირის ზეთი, კვერცხი, შაქარი და მარილი. დაამატეთ სოდა და ფქვილი ნარევს. მოზილეთ ცომი.

 

ცომი ბამბასავით რბილია ერთი ინგრედიენტის წყალობით.

შეგიძლიათ მოამზადოთ გულსართი თქვენი სურვილით, ეს შეიძლება იყოს კარტოფილი, ხაჭო, ყველი…

 

ცომი ბამბასავით რბილია ერთი ინგრედიენტის წყალობით.

გაათხელეთ პატარა გუნდები, მოათავსეთ გულსართი, მიეცით ფორმა.

 

ცომი ბამბასავით რბილია ერთი ინგრედიენტის წყალობით.

ტაფაში ჩაასხით ცხიმი და შეწვით ღვეზელები საშუალო ცეცხლზე ორივე მხარეს.

 

ცომი ბამბასავით რბილია ერთი ინგრედიენტის წყალობით.

შემწვარი ღვეზელები დააწყეთ სამზარეულოს ქაღალდის ხელსხოცე, რომ ზედმეტი ცხიმი შეიწოვოს. სცადეთ აუცილებლად და მგონი ღირს გაუზიაროთ ეს რეცეპტი მეგობრებსაც!

მასალის გამოყენების პირობები

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ