ფენოვანი ტკბილი ნამცხვარი ყველასთვის საყვარელ ” ნაპოლეონს “ გემოთი დაჩრდილავს!

0
107
#post_seo_title

ფენოვანი ტკბილი ნამცხვარი ყველასთვის საყვარელ „ნაპოლეონს“ გემოთი დაჩრდილავს! მისი მომზადება სირთულეს არ წარმოადგენს, რადგან ფენოვანი ცომისგან განსხვავებით, კეფირზე მომზადებული ცომი მაცივარში დიდხანს გაჩერებას არ მოითხოვს.

 

ფენოვანი ტკბილი ნამცხვარი ყველასთვის საყვარელ ” ნაპოლეონს “ გემოთი დაჩრდილავს! | შენი სუფრა

როგორ მოვამზადოთ ფენოვანი ნამცხვარი

ინგრედიენტები ცომისთვის:

240 გრ ფქვილი

125 გრ კარაქი

125 გრ კეფირი

5 გრ გამაფხვიერებელი

ნაფხვენის ინგრედიენტები

80 გრ ფქვილი

100 გრ შაქარი

70 გრ კარაქი

მომზადება:

პირველ რიგში ცომი მოამზადეთ. ღრმა თასში ფქვილი და გამაფხვიერებელი აურიეთ, შემდეგ ყველაფერი საცერში გაცერით.

 

ფენოვანი ტკბილი ნამცხვარი ყველასთვის საყვარელ ” ნაპოლეონს “ გემოთი დაჩრდილავს! | შენი სუფრა

ცივი კარაქი მსხვილ სახეხზე გახეხეთ და ასვრიმეთ ფქვილში ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.

 

ფენოვანი ტკბილი ნამცხვარი ყველასთვის საყვარელ ” ნაპოლეონს “ გემოთი დაჩრდილავს! | შენი სუფრა

მიღებულ მასას კეფირი დაუმატეთ და კარგად აურიეთ.

 

ფენოვანი ტკბილი ნამცხვარი ყველასთვის საყვარელ ” ნაპოლეონს “ გემოთი დაჩრდილავს! | შენი სუფრა

მზა ცომი გაახვიეთ ცელოფანში და შედგით მაცივარში ერთი საათის განმავლობაში.

 

ფენოვანი ტკბილი ნამცხვარი ყველასთვის საყვარელ ” ნაპოლეონს “ გემოთი დაჩრდილავს! | შენი სუფრა

ტკბილი ფხვნილის მომზადების დრო დადგა. ღრმა თასში ფქვილი და შაქარი ერთმანეთს აურიეთ.

 

ფენოვანი ტკბილი ნამცხვარი ყველასთვის საყვარელ ” ნაპოლეონს “ გემოთი დაჩრდილავს! | შენი სუფრა

დაამატეთ გახეხილი კარაქი და სწრაფად ასრისეთ ყველაფერი. დააფარეთ კონტეინერს და შედგით მაცივარში.

 

ფენოვანი ტკბილი ნამცხვარი ყველასთვის საყვარელ ” ნაპოლეონს “ გემოთი დაჩრდილავს! | შენი სუფრა

ერთი საათის შემდეგ, გამოიღეთ ცომი მაცივრიდან და გაყავით იგი იმ რაოდენობის ნაწილებად, რამდენ ფენიანიც იქნება ნამცხვარი. ასევე უნდა გაიყოს ნაფხვენი იმავე რაოდენობის ნაწილებად, თითოეულ ფირფიტას უნდა მოაყაროთ.

 

ფენოვანი ტკბილი ნამცხვარი ყველასთვის საყვარელ ” ნაპოლეონს “ გემოთი დაჩრდილავს! | შენი სუფრა

ცომის ერთი ნაწილი გააბრტყელეთ და ზემოდან ფხვნილის ერთი ნაწილი მოაყარეთ. შემდეგ მეორე ფენა დააფინეთ.

 

ფენოვანი ტკბილი ნამცხვარი ყველასთვის საყვარელ ” ნაპოლეონს “ გემოთი დაჩრდილავს! | შენი სუფრა

ამ პრინციპით ყველა ფენა დააფარეთ და შემდეგ თანაბრად დაჭერით.

 

ფენოვანი ტკბილი ნამცხვარი ყველასთვის საყვარელ ” ნაპოლეონს “ გემოთი დაჩრდილავს! | შენი სუფრა

ნაჭრები საცხობ ფორმაზე დაფარებულ პერგამენტის ქაღალდზე დაალაგეთ და 200 გრადუსამდე გახურებულ ღუმელში 20 წუთით შედგით.

 

ფენოვანი ტკბილი ნამცხვარი ყველასთვის საყვარელ ” ნაპოლეონს “ გემოთი დაჩრდილავს! | შენი სუფრა

სანამ მიირთმევთ, მოაყარეთ შაქრის პუდრა.

გემრიელად მიირთვით! ნუ დაგავიწყდებათ, რომ გაუზიაროთ ეს მარტივი დესერტის რეცეპტი თქვენს მეგობრებს.

READ  დახვეწილი, პიკანტური, ოდნავ მომჟავო გემოს ქლიავის მარმალადი. კაკალი კი ხაზს უსვამს მის დახვეწილ გემოს.

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ