კვერცხის და კარაქის გარეშე! საოცარი გემოს დელიკატური დესერტის უმარტივესი რეცეპტი.

0
30
#post_seo_title

დღევანდელი უგემრიელესი ხელნაკეთი დესერტის რეცეპტით თქვენ შეწყვეტთ გამოცხობის გადადებას იმის გამო, რომ არ გაქვთ რძის პროდუქტები. ვინაიდან ჩვენი შოკოლადის ნამცხვარი მზადდება წყალზე. გარდა ამისა, თქვენ არ გჭირდებათ კვერცხის ან კარაქის გამოყენება. რამდენად ეკონომიურია!

ასეთი დესერტის მირთმევის საშუალება აქვთ როგორც მარხულებს, ისე ვეგანებს. რადგან ის არ შეიცავს ცხოველურ პროდუქტს. გარდა ამისა, თქვენ შეგიძლიათ იპოვოთ ამ ტკბილი კერძის ყველა ინგრედიენტი თქვენს სამზარეულოში. ის მოითხოვს მხოლოდ უმარტივეს ინგრედიენტებს.

როგორ მოვამზადოთ გემრიელი შოკოლადის ნამცხვარი წყლის გამოყენებით

ცომის მოზელას არაუმეტეს 5 წუთი დასჭირდება. და სანამ შოკოლადის ნამცხვარი ღუმელშია, გექნებათ დრო არა მხოლოდ პრიალა მინანქრის მოსამზადებლად, არამედ ჩაის ან ყავის მოსადუღებლად. ამას მინიმალური დრო დასჭირდება.

ინგრედიენტები

კაკაოს ფხვნილი 65 გრ

ხორბლის ფქვილი 220 გრ

შაქარი 180 გრ

წყალი 260 გრ

გამაფხვიერებელი 10 გრ

მზესუმზირის ზეთი 75 გრ

მარილი 1 მწიკვი

შაქრის ფხვნილი 3 ს.კ.

სიმინდის სახამებელი 1 ს.კ.

მომზადება

მოამზადეთ ცომი. ღრმა კონტეინერში აურიეთ ხორბლის ფქვილი და 35 გრ კაკაოს ფხვნილი. მათ დაუმატეთ შაქარი, მარილი და გამაფხვიერებელი. აურიეთ ყველაფერი საფუძვლიანად.

კვერცხის და კარაქის გარეშე! საოცარი გემოს დელიკატური დესერტის უმარტივესი რეცეპტი.
მშრალ ინგრედიენტებს დაუმატეთ მზესუმზირის ზეთი და 230 გრ წყალი ოთახის ტემპერატურაზე. ურიეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.მზა ცომი დაასხით საცხობ ფორმაში, რომელსაც აქვს საცხობი ქაღალდი. ნამცხვარი შედგით 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 35–40 წუთის განმავლობაში.

კვერცხის და კარაქის გარეშე! საოცარი გემოს დელიკატური დესერტის უმარტივესი რეცეპტი.

შოკოლადის მინანქრის მომზადება. თასში შეურიეთ შაქრის პუდრა 30 გრ კაკაოს ფხვნილს და სიმინდის სახამებელს. ჩაასხით 30 გრ წყალი. აურიეთ ყველაფერი საფუძვლიანად, სანამ არ გახდება გლუვი.

ბისკვიტს გამოვიღებთ ღუმელიდან. გაცივდეს. შემდეგ წაუსვით მომზადებული შოკოლადის მინანქარი.

კვერცხის და კარაქის გარეშე! საოცარი გემოს დელიკატური დესერტის უმარტივესი რეცეპტი.
დატოვეთ ნამცხვარი ოთახის ტემპერატურაზე, სანამ მინანქარი მთლიანად არ გაიყინება. შემდეგ კი მიირთვით ფინჯან ცხელ ვენურ ყავასთან ერთად. ძალიან მარტივი მოსამზადებელია. მსუბუქად ათქვიფეთ 40 მლ სქელი ნაღები, სანამ არ გახდება ფუმფულა, სათქვეფით. ვათავსებთ მაცივარში. ჩაყარეთ დაასხით 2 ს/კ. დაფქული ყავა. შეავსეთ 120 მლ წყალი. დადგით გაზქურაზე (საშუალო ცეცხლზე). როდესაც ქაფი წამოვა, გადმოდგით ცეცხლიდან.  ერთი წუთის შემდეგ დაასხით ყავა ჭიქებში. შემდეგ მასში ჩაასხით ათქვეფილი ნაღები თხელი ნაკადით. სურვილისამებრ დაამატეთ შაქარი. სურნელოვანი სასმელი დელიკატური შოკოლადის ნამცხვრისთვის მზად არის!

მასალის გამოყენების პირობები

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ