შაბათი, აპრილი 19, 2025
- Advertisement -spot_img
მთავარიბლოგისაქონლის ხორცი - როგორ მოვხაშროთ და მოვამზადოთ სწორად

საქონლის ხორცი – როგორ მოვხაშროთ და მოვამზადოთ სწორად

საქონლის ხორცის მომზადების ყველაზე ჯანსაღი გზა მისი მოხარშვაა.

თუ დაიცავთ მარტივ წესებს, ხორცში დარჩება სასარგებლო ნივთიერებების მაქსიმუმი: მაღალი ხარისხის ხორცის ცილა, B ჯგუფის ვიტამინები, ასევე რკინა, თუთია და ამინომჟავები.

მოხარშული საქონლის ხორცის მოსამზადებლად უმჯობესია აიღოთ რბილი ნაჭერი. საქონლის ხორცის ასაკს ადვილად განასხვავებთ ფერის მიხედვით: რაც უფრო ბებერია ცხოველი, მით უფრო მუქია მისი ხორცი.

საქონლის ხორცის ნაჭერი გაასუფთავეტ ზედმეტი ნაწილებისგან.

აადუღეთ დიდი რაოდენობით წყალი და ჩაყარეთ ხორცი მდუღარე წყალში – ასე შეინარჩუნებს სასარგებლო ნივთიერებების მაქსიმუმს. კვლავ მიიყვანეთ ადუღებამდე და შეამცირეთ სითბო ისე, რომ ბულიონის ზედაპირი მშვიდი დარჩეს. ამოიღეთ ქაფი და მოხარშეთ მინიმუმ საათნახევარი.

საქონლის ხორცი – როგორ მოვხაშროთ და მოვამზადოთ სწორად | შენი სუფრა

მოხარშეთ დაფნის ფოთოლსა და პილპილის მარცვლებში. სურვილისამებრ, შეგიძლიათ დარჩენილი1 სთ-ით ადრე ჩაახარშოთ მთლიანი თავი გაფცქვნილი ხახვი.

ხორცი ბულიონშივე გააცივეთ და ნაჭრებად დაჭერით. ძალიან უხდება დაჭრილი ქინძი და ნიორი.

#drpkhakadze

#pitskhelauri

წყარო

 

author avatar
SheniSupra.ge
#drpkhakadze
READ  პაპილომა ვირუსის ვაქცინაცია - ჟორდანიას კლინიკა
მსგავსი სიახლეები

[fetch_posts]

- Advertisment -spot_img

ბოლო სიახლეები