ბადრიჯანი უნდა იყოს მშრალი, მკვრივი და ნაყოფზე თითით დაწოლისას არ უნდა გაკეთდეს ჩაღრმავება. ქერქი უნდა ჰქონდეს ერთფეროვანი, პრიალა, მუქი-იასამინსფერი, დაზიანებების გარეშე.
გაითვალისწინეთ, რომ თუკი ბადრიჯნის კანი ზედმეტად პრიალებს, ესე იგი, ის დამუშავებულია ისეთი ნივთიერებებით, რომლებიც ვარგისიანობის ვადას ახანგრძლივებს.
თუკი ბადრიჯნის კანი დამჭკნარია, ეს სიბერის ნიშანია და მწარე გემო ექნება;
მასალის გამოყენების პირობები