ინგრედიენტები:
- მარილი
- ბრინჯი – 1 ჭიქა
- არაქისი – 100 გრ.
პესტოს სოუსისთვის:
- ზეითუნის ზეთი – 150 მლ.
- ახალი რეჰანი – 1 კონა
- ნიორი- 2 კბილი
- კედრის კაკალი – 2 სუფრის კოვზი
მომზადების მეთოდი:
ნაბიჯი 1
პესტოს სოუსის მომზადებისთვის რეჰანი, ნიორი და კაკალი ერთად დავაბლენდეროთ, მოვაყაროთ მარილი და ნელ-ნელა ზეითუნის ზეთიც ჩავამატოთ.
ნაბიჯი 2
არაქისი კარგად გახურებულ ტაფაზე მოვხალოთ. წყალი მოვადუღოთ და მარილი ჩავყაროთ, დავამატოთ ბრინჯიც და მოვხარშოთ.
ნაბიჯი 3
მოხალული არაქისი ბრინჯს კარგად შევურიოთ. მოვასხათ პესტოს სოუსი და მაგიდასთან მივიტანოთ.
გემრიელად მიირთვით!
მომზადების დრო: 15 წთ.
ულუფების რაოდენობა: 4
#drpkhakadze #gochadze #shenisupra
მასალის გამოყენების პირობები