ინგრედიენტები:
- 1 ც ბროკოლი
- 1 ც კვერცხი
- 2 კბილი ნიორი
- 200 გრ გახეხილი ყველი
- ორეგანო, მარილი, პილპილი – გემოვნებით
მომზადება:
ბროკოლი მოათავსეთ მდუღარე წყალში 10-15 წთ. შემდეგ დაანაწვრეთ და დააქუცმაცეთ.
დაუმატeთ კვერცხი, წვრილად დაჭრილი ნიორი, 100 გრ გახეხილი ყველი, ორეგანო, მარილი და
პილპილი. კარგად აურიეთ და მიღებული მასა გადაანაწილეთ პერგამენტიან ზედაპირზე.
შედეთ ღუმელში 200 გრადუსზე 20 წთ. შემდეგ გამოიღეთ, მოაყარეთ დარჩენილი ყველი და
მოათავსეთ ისევ ღუმელში 5 წთ.
#drpkhakadze #gochadze #shenisupra
მასალის გამოყენების პირობები