ინგრედიენტები:
- 2 ფილა შოკოლადი
- 300 გრ კარაქი
- 8 კვერცხი
- 1/2 ჭიქა შაქარი
მომზადების მეთოდი:
შოკოლადი გაადნეთ კარაქთან ერთად. ცალკე მოათავსეთ კვერცხის გულები და ათქვიფეთ.
ცალკე ათქვიფეთ კვერცხის ცილა შაქართან ერთად გათეთრებამდე. ბოლოს ყველა მასა შეურიეთ
ერთმანეთში და მოათავსეთ მრგვალ პერგამნტიან საცხობ ფორმაში. შედეთ ღუმელში 250 გრადუსზე, 40-45 წთ.
სურვილისამებრ მორთეთ ხილით ან შაქრის პუდრით.
გემრიელად მიირთვით!
#drpkhakadze #gochadze #shenisupra
მასალის გამოყენების პირობები