გოზინაყის გარეშე საახალწლო სუფრა წარმოუდგენელია. კარგი გოზინაყისთვის თაფლისა და ნიგვზის ზუსტი პროპორციების დაცვაა საჭირო, თუმცა არანაკლებ მნიშვნელოვანია მომზადების წესის დაცვა. ხრიკი დიასახლისებისგან
ხრიკი გამოცდილი დიასახლისებისგან, მაგალითად, თუკი თაფლს დიდხანს ადუღებთ, ის დაიწვება და გოზინაყი მწარე გამოგივათ.
როგორ მივხვდეთ როდის არის გოზინაყი მზად?
როდესაც თაფლს ნიგოზს დააყრით, ხშირად მოურიეთ. ნიგვოზს თაფლი კარგად რომ შეერევა, გარკვეული ხანი ცეცხლზე უნდა გააჩეროთ. იმისათვის, რომ მიხვდეთ გოზინაყი მზადაა, მისი მცირე ნაწილი ამოიღეთ და ცივ წყალში ჩააგდეთ. თუ არ დაიშლება, ე. ი. მზად არის.
გაიგეთ მეტი ჩვენს ტელეგრამ არხზე შემოგვიერთდით ტელეგრამზე: https://t.me/SheniEkimi
მასალის გამოყენების პირობები