პარასკევი, მაისი 30, 2025
- Advertisement -spot_img
მთავარისამზარეულოს აქსესუარებიროგორ შევინახოთ ხიზილალა, უკვე გახსნილ ქილაში

როგორ შევინახოთ ხიზილალა, უკვე გახსნილ ქილაში

როგორ შევინახოთ წითელი ხიზილალა გახსნილ ქილაში: მთავარი წესი, რომელიც ბევრმა არ იცის

ხიზილალა  ხშირად გვხვდება სადღესასწაულო სუფრაზე. თუმცა, ხშირად ხდება ისე, რომ ქილაში ხიზილალა გვრჩება.

ბევრი უბრალოდ ხუფს აფარებს და მაცივარში აბრუნებს, მაგრამ რამდენიმე საათში პროდუქტი შეიძლება გაფუჭდეს.

გაიგეთ, რამდენ ხანს შეგიძლიათ შეინახოთ გახსნილი წითელი ხიზილალა მაცივარში და როგორ.

გახსნილი ხიზილალა უმჯობესია იმავე დღეს მიირთვათ. თუ ეს ვერ მოახერხეთ, დაიცავით შემდეგი რჩევები:

გადაიტანეთ ხიზილალა მინის კონტეინერში.

დალუქეთ ჰერმეტული ხუფით, რომ ჰაერი არ შევიდეს.

მაცივარში მოათავსეთ ისეთ ადგილზე, რომელიც ყველაზე ახლოს არის საყინულესთან.

ასეთ პირობებში ხიზილალა 2-3 დღე ინარჩუნებს სიახლეს.

#drpkhakadze #pitskhelauri

#აქხარისხია

გაიგეთ მეტი ჩვენს ტელეგრამ არხზე შემოგვიერთდით ტელეგრამზე: https://t.me/SheniEkimi

 

author avatar
SheniSupra.ge
#drpkhakadze
READ  ღვინის ისტორია, რომელიც შეიძლება აქამდე არ იცოდით
მსგავსი სიახლეები

[fetch_posts]

- Advertisment -spot_img

ბოლო სიახლეები