როგორ შევინახოთ წითელი ხიზილალა გახსნილ ქილაში: მთავარი წესი, რომელიც ბევრმა არ იცის
ხიზილალა ხშირად გვხვდება სადღესასწაულო სუფრაზე. თუმცა, ხშირად ხდება ისე, რომ ქილაში ხიზილალა გვრჩება.
ბევრი უბრალოდ ხუფს აფარებს და მაცივარში აბრუნებს, მაგრამ რამდენიმე საათში პროდუქტი შეიძლება გაფუჭდეს.
გაიგეთ, რამდენ ხანს შეგიძლიათ შეინახოთ გახსნილი წითელი ხიზილალა მაცივარში და როგორ.
გახსნილი ხიზილალა უმჯობესია იმავე დღეს მიირთვათ. თუ ეს ვერ მოახერხეთ, დაიცავით შემდეგი რჩევები:
გადაიტანეთ ხიზილალა მინის კონტეინერში.
დალუქეთ ჰერმეტული ხუფით, რომ ჰაერი არ შევიდეს.
მაცივარში მოათავსეთ ისეთ ადგილზე, რომელიც ყველაზე ახლოს არის საყინულესთან.
ასეთ პირობებში ხიზილალა 2-3 დღე ინარჩუნებს სიახლეს.
გაიგეთ მეტი ჩვენს ტელეგრამ არხზე შემოგვიერთდით ტელეგრამზე: https://t.me/SheniEkimi
მასალის გამოყენების პირობები