ჭარხალი ძალიან სასარგებლო ბოსტნეულია, რამოდენიმე ხრიკი მარტივად მოსამზადებლად

0
86
#post_seo_title

მოხარშული ჭარხალი ძალიან სასარგებლოა ორგანიზმისთვის. ისევე როგორც უმი, მოხარშულიც საკმაოდ დადებითად მოქმედებს კუჭ-ნაწლავის მუშაობაზე და ამავე დროს წმენდს სისხლს. მოხარშული ჭარხლისგან სხვადასხვა გემრიელი სალათის მომზადება შეიძლება.

ჭარხალი რომ სასარგებლოა ამაზე არავინ დაობს, მაგრამ ხარშვის პროცესი ბევრს არ მოსწონს. ამ დროს ქვაბი საკმაოდ ისვრება და რთული გასარეცხი ხდება. გარდა ამისა,ჭარხლის  ხარშვისას უსიამოვნო სუნი დგება.

არსებობს გამოსავალი – ჭარხლის მოხარშვა პოლიეთილენის პაკეტში. გთავაზობთ ამ მეთოდს საფეხურებად:

აიღე საშუალო ზომის ჭარხალი და კარგად გარეცხე. კუდი არ მოაჭრა.

ჭარხალი ძალიან სასარგებლო ბოსტნეულია, რამოდენიმე ხრიკი მარტივად მოსამზადებლად | შენი სუფრა

ჭარხალი მოათავსე მკვრივ პარკში, რომელსაც მთლიანობა დარღვეული არ აქვს. ბოსტნეულის ყოველ 250 გ- ზე დაამატე ერთი ჩ. კ. შაქარი.

ჭარხალი ძალიან სასარგებლო ბოსტნეულია, რამოდენიმე ხრიკი მარტივად მოსამზადებლად | შენი სუფრა

ეცადე პარკიდან სრულად გამოუშვა ჰაერი. შემდეგ ის მჭიდროდ შეკარი. წამოადუღე წყალი და ჩაუშვი მასში პაკეტი.

ხარშე ნელ ცეცხლზე 25 წუთის მანძილზე.

ჭარხალი ძალიან სასარგებლო ბოსტნეულია, რამოდენიმე ხრიკი მარტივად მოსამზადებლად | შენი სუფრა

მზა ჭარხალი პაკეტიანად მოათავსე ცივ წყალში და პერიოდულად წყალი უცვალე.

ჭარხალი ძალიან სასარგებლო ბოსტნეულია, რამოდენიმე ხრიკი მარტივად მოსამზადებლად | შენი სუფრა

დაახლოებით ათი წუთის შემდეგ ჭარხალი გაცივდება. ის იოლად იფცქვნება. უკვე შეგიძლია გამოიყენო საჭიროების მიხედვით.

ჭარხალი ძალიან სასარგებლო ბოსტნეულია, რამოდენიმე ხრიკი მარტივად მოსამზადებლად | შენი სუფრა

აი, ასე მარტივად იხარშება ჭარხალი პოლიეთილენის პაკეტში. სცადეთ და მომზადების სხვა ხეხრს აღარ მიმართავთ.

გაუზიარეთ ეს მეთოდი თქვენს მეგობრებსაც!

#drpkhakadze #pitskhelauri

გაიგეთ მეტი ჩვენს ტელეგრამ არხზე შემოგვიერთდით ტელეგრამზე: https://t.me/SheniEkimi

მასალის გამოყენების პირობები
READ  ბოსტნეულის კატლეტები: დიეტურია და თან ძალიან გემრიელი, ხორცს მირჩევნია.